The Bungalow Experience: Η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία του Ladylike στο Varkiza Resort

The Bungalow Experience: Η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία του Ladylike στο Varkiza Resort

Το Ladylike.gr γιόρτασε την έλευση του καλοκαιριού με ένα μοναδικό διήμερο experience στο Varkiza Resort, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουνίου, από τις 11:00 μέχρι τις 18:00. H ομάδα του site μαζί με αγαπημένα brands υποδέχτηκαν  στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο των bungalows μπροστά στην παραλία, 100 τυχερές αναγνώστριες και τις συνοδούς τους (σύνολο 200 για δύο ημέρες), οι οποίες είχαν ξαπλώστρες κρατημένες στο όνομά τους και ένα gift bag 

για μία υπέροχη ημέρα στη θάλασσα, απόλαυσαν ένα δροσιστικό ρόφημα, για να ξεκινήσουν όμορφα τη μέρα τους και ένα lunch box με φαγητό ιδανικό για την παραλία.

Μάλιστα, ξεναγήθηκαν ανά δύο άτομα – τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και προσωπικής υγιεινής – σε κάθε ένα από τα bungalows και έζησαν το experience που είχε ετοιμάσει για εκείνες η ομάδα του Ladylike.gr.

Στον ειδικό χώρο με τις ξαπλώστρες και τα πουφ, οι αναγνώστριες του site είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη συντακτική ομάδα, να αλληλεπιδράσουν με αυτή, να έρθουν πιο κοντά με αγαπημένα brands και φυσικά να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες, απολαμβάνοντας όλα όσα περιλαμβάνει μια τέλεια μέρα στη θάλασσα και ακόμη περισσότερα.

Τα brand NIVEA SUN και TRESemmé ήταν εκεί και προσέφεραν στις αναγνώστριες του Ladylike το απόλυτο beauty experience. Οι αναγνώστριες είχαν την ευκαιρία να μάθουν όλα τα μυστικά για την αντηλιακή προστασία σε ό,τι αφορά το σώμα αλλά και το πρόσωπο, ενώ απόλαυσαν μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών και styling- ένα hair beauty experience με εκπλήξεις και συμβουλές για επαγγελματικό αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά τα μαλλιά.

H παραλία του Varkiza Resort υποδέχτηκε τις αναγνώστριες του Ladylike και τους χάρισε ένα διήμερο γεμάτο καλοκαίρι. Οι χώροι, το προσωπικό και το set up του beach park εγγυήθηκαν ένα υπέροχο summer experience για τις τυχερές αναγνώστριες που βρέθηκαν εκεί στις 27 και 28 Ιουνίου, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα και να κάνουν «βουτιά» στο καλοκαίρι παρέα με το Ladylike.gr.