Τ. Γαϊτάνης για Πολυτεχνείο: Όσοι συμπεριφερθούν ανεύθυνα θα θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία

Τ. Γαϊτάνης για Πολυτεχνείο: Όσοι συμπεριφερθούν ανεύθυνα θα θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία

Ως επέτειο που ενώνει όλους του Έλληνες χαρακτήρισε την εξέγερση του Πολυτεχνείου ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, τονίζοντας πως όσοι συμπεριφερθούν ανεύθυνα, όχι μόνο θα προσβάλουν την ημέρα, αλλά θα θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Τόσος Γαϊτάνης τονίζει ότι φέτος οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες και οι εκδηλώσεις μνήμης αλλάζουν μορφή, καθώς η αξία της ανθρώπινης ζωής αποτελεί θεμέλιο για τη δημοκρατία.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Τ. Γαϊτάνης αναφέρει τα εξής:

«H επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου είναι ένα γεγονός που ενώνει όλους τους Έλληνες και αποτελεί ανεξίτηλο σύμβολο των διαχρονικών αγώνων για τη Δημοκρατία.

Φέτος, σε συνθήκες πρωτόγνωρες, oι εκδηλώσεις μνήμης αλλάζουν μορφή. Η αξία της ανθρώπινης ζωής αποτελεί θεμέλιο για τη δημοκρατία μας. Όσοι συμπεριφερθούν ανεύθυνα, όχι μόνο θα προσβάλουν την ημέρα, αλλά θα θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Το Πολυτεχνείο παραμένει επίκαιρο όχι μόνο για να υπογραμμίζει το καθήκον προάσπισης των δημοκρατικών αξιών, αλλά και την ανάγκη για συνεχή και συνεπή προσπάθεια αναβάθμισης της φιλελεύθερης δημοκρατίας μας».