Συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα

Συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα

Η Εθνική Τράπεζα συνεχίζοντας να στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, σχεδίασε και προσφέρει το πρόγραμμα «Εγγύηση για το μέλλον», μια σειρά χρηματοδοτικών λύσεων για την ενίσχυση των επιχειρήσεων και των αυξημένων αναγκών τους.  

Σήμερα, σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα ΑΕ («ΕΑΤ») προχωράει στην παροχή δανείων σε Μικρομεσαίες και Μεγάλες Επιχειρήσεις με την εγγύηση του «Ταμείου Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων COVID-19» προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες ρευστότητάς τους μετά την επιδημική κρίση του COVID-19. 

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, η Εθνική Τράπεζα, παρέχει 

Έγκριση μέσα σε 48 ώρες 

Άμεση χρηματοδότηση με προνομιακό επιτόκιο 

Με την εγγύηση του Ταμείου σε ποσοστό 80%, συνολικής διάρκειας έως πέντε ετών και ποσού το οποίο δύναται να φθάσει ή κατόπιν αξιολόγησης τεκμηριωμένου σχεδίου αναγκών να ξεπεράσει το 25% του συνολικού κύκλου εργασιών ή το διπλάσιο του μισθολογικού κόστους των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων. 

Οι Σύμβουλοι Πελατείας και τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας είναι πάντα στη διάθεση όλων όσοι χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες.  Αιτήσεις για το εν λόγω πρόγραμμα γίνονται στο www.ependyseis.gr/mis με την επιλογή της Εθνικής Τράπεζας.  

Η Εθνική Τράπεζα, δεσμεύεται με το πρόγραμμα «Εγγύηση για το μέλλον» να συνεχίσει να παρουσιάζει χρηματοδοτικές λύσεις που αποδεικνύουν έμπρακτα πως βρίσκεται δίπλα στις επιχειρήσεις και ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.