Πέθανε ο «κύριος αντιεμβόλιο»

Πέθανε ο «κύριος αντιεμβόλιο»

Απεβίωσε από τον κορονοϊό, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός στις ΗΠΑ Μαρκ Μπέρνιερ που αυτοαποκαλείτο «κ. Αντιεμβόλιο» (Mr. Anti-Vax),  ανακοίνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός WNDB. Ο 65χρονος Μπέρνιερ ήταν πολέμιος του εμβολίου, αρνούμενος και ο ίδιος να εμβολιαστεί, ενώ είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση Μπάιντεν ότι οι εμβολιασμοί ήταν «ναζιστοειδείς».

Ο Μαρνιέ, ραδιοφωνική προσωπικότητα των συντηρητικών στην Daytona Beach της Φλόριντα επί πολλά χρόνια, πέθανε την περασμένη Κυριακή και είναι ο τρίτος κατά σειρά γνωστός αντιεμβολιαστής ραδιοφωνικός παραγωγός, μετά τους Ντικ Φάρελ  και Φιλ Βαλεντάιν, οι οποίοι και αυτοί απεβίωσαν μετά την μόλυνσή τους από τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, πριν από τρεις εβδομάδες, ο 65χρονος Φάρελ, ο οποίος παλαιότερα ήταν οικοδεσπότης εκπομπών για πολλούς σταθμούς της Φλόριντα και αναπληρωτής παρουσιαστής ειδήσεων στο Newsmax, υπέκυψε στον ιό, ενώ λίγες ημέρες πριν ο  Μπέρνιερ αφήσει την τελευταία του πνοή από τον κορονοϊό και ο 61χρονος παραγωγός στο Νάσβιλ Βαλεντάιν απεβίωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φάρελ σχολίαζε στο Facebook τον Ιούλιο: «γιατί να κάνετε ένα εμβόλιο, που προωθούν οι άνθρωποι που σας είπαν ψέματα για τις μάσκες, για το από πού προήλθε ο ιός και για τον αριθμό των νεκρών;»

Αλλά και ο Βαλεντάιν αναρωτιόταν γιατί πρέπει να κάνει τους εμβολιασμούς και να κινδυνεύει με παρενέργειες, όταν διατρέχει «χαμηλό κίνδυνο θανάτου»