7ος χρόνος, ημέρα 2102η
Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021

Πελώνη για Τσίπρα: Λόγια του αέρα στο νησί των ανέμων

Πελώνη για Τσίπρα: Λόγια του αέρα στο νησί των ανέμων
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος τα όσα είπε ο Α. Τσίπρας από τη Μύκονο, επισημαίνοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την αρχή της πανδημίας μονίμως προβλέπει μια καταστροφή που δεν έρχεται.

«Περιοδεύει στο νησί των ανέμων, επαναλαμβάνοντας λόγια του αέρα», σημειώνει η Αριστοτελία Πελώνη, ενώ υπογραμμίζει ότι όσο και αν Α. Τσίπρας θέλει να το κρύψει στην υπόθεση των εμβολιασμών, κάνει κουμάντο ο Παύλος Πολάκης.

Αναλυτικά στη δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρει τα εξής: 

«Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει από την αρχή της πανδημίας το ίδιο ποίημα. Μονίμως προβλέπει μια καταστροφή που δεν έρχεται.

Περιοδεύει στο νησί των ανέμων, επαναλαμβάνοντας λόγια του αέρα. 

Το συνηθίζει, άλλωστε, όπως αποδεικνύει η στάση του στο θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για συγκεκριμένες ομάδες. Ας μας εξηγήσει λοιπόν πώς ενώ τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς και σε συγκεκριμένες ομάδες, τώρα ανακάλυψε την …προαιρετική υποχρεωτικότητα και δεν ψηφίζει τη σχετική ρύθμιση στη Βουλή. 

Η νέα θέση του, δεν μας εκπλήσσει. Γιατί αυτός είναι. Και όσο κι αν θέλει να το κρύψει, στην υπόθεση των εμβολιασμών, κάνει κουμάντο ο κ. Πολάκης».