Π. Σταμπουλίδης: Δεν θα υπάρχουν περιθώρια για άσκοπες μετακινήσεις την περίοδο των γιορτών

Π. Σταμπουλίδης: Δεν θα υπάρχουν περιθώρια για άσκοπες μετακινήσεις την περίοδο των γιορτών
Η άρση του lockdown θα αφορά την «πρόσβαση σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες»
Eurokinissi

Η άρση του lockdown, με όποιον τρόπο κι αν γίνει, θα αφορά την «πρόσβαση σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες» επισήμανε ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης τονίζοντας πως δεν θα υπάρχουν περιθώρια για άσκοπες μετακινήσεις κατά την περίοδο των γιορτών σε ρεβεγιόν και δεξιώσεις.

Μιλώντας στον Real Fm, o γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημείωσε χαρακτηριστικά πως δεν πρέπει «να πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων τις προσπάθειες των τελευταίων ημερών», και πρόσθεσε πως οι όποιες αποφάσεις για άρση του lockdown θα ανακοινωθούν από την κυβέρνηση λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις των υπουργείων αλλά και τις απόψεις των επιστημόνων.

«Πρέπει να τηρήσουμε τους κανόνες», είπε ο κ. Σταμπουλίδης. καλώντας τους πολίτες σε μια ακόμη μεγάλη προσπάθεια ώστε «να φύγει ο χειμώνας και να περάσουμε στην εποχή του εμβολίου και της ανοσίας που αυτό θα φέρει στην κοινότητα»

Όπως ανέφερε ο κ. Σταμπουλίδης, μετά την άρση του lockdown αναμένεται να ενεργοποιηθεί εκ νέου ο γνωστός χάρτης με τα τέσσερα στάδια κλιμάκωσης των κρουσμάτων ανά περιφέρεια.