ΟΝΝΕΔ Talks με τον Ν. Δένδια: «Η Ελλάδα στην παγκόσμια σκακιέρα: προκλήσεις και προοπτικές»

ΟΝΝΕΔ Talks με τον Ν. Δένδια: «Η Ελλάδα στην παγκόσμια σκακιέρα: προκλήσεις και προοπτικές»

Με τις εξελίξεις στα διεθνή ζητήματα και την κλιμακούμενη ένταση και προκλητικότητα από την γειτονική Τουρκία να απασχολούν συνεχώς την κοινή γνώμη, λίγες ώρες πριν την καθοριστική Σύνοδο Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί στις 10 & 11 Δεκεμβρίου, καλεσμένος της ΟΝΝΕΔ στο έβδομο ΟΝΝΕΔ Talks του δεύτερου κύκλου την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 18:30 θα είναι ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Για τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, τις νέες και τις ανανεωμένες συμμαχίες της Ελλάδας στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο, αλλά και τις διπλωματικές κινήσεις που καθιστούν την Ελλάδα έναν ισχυρό και σταθερό παίκτη στη διεθνή σκακιέρα, ο Υπουργός Εξωτερικών θα απαντήσει στις ερωτήσεις των μελών της ΟΝΝΕΔ και νέων ανθρώπων για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διεκδικεί πλέον η χώρα μας στη διεθνή σκηνή.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή να υποδεχόμαστε τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Δένδια σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την ελληνική εξωτερική πολιτική. Ο ίδιος μας είχε κάνει την τιμή να μας μιλήσει αμέσως μετά την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Ιταλία για τις κινήσεις μας στο διεθνές στερέωμα και είμαστε σίγουροι πως η συζήτηση μαζί του θα είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και κατατοπιστικές που έχουμε κάνει ως τώρα».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το έβδομο ΟΝΝΕΔ Talk του δεύτερου κύκλου στο σύνδεσμο: