7ος χρόνος, ημέρα 2179η
Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Οικονόμου: O Τσίπρας αναφέρεται στην Ελλάδα ως «μικρή», θέλει να τη φέρει στα μέτρα του

Οικονόμου: O Τσίπρας αναφέρεται στην Ελλάδα ως «μικρή», θέλει να τη φέρει στα μέτρα του

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να αναφέρεται στην Ελλάδα ως «μικρή». Υποτιμά την πατρίδα, προσπαθώντας απεγνωσμένα να τη φέρει στα δικά του, μικρά πολιτικά μέτρα» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε ανάρτηση του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προσθέτοντας ότι το μόνο παράδειγμα χειραγώγησης στη χώρας μας συναντήθηκε όταν κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όσον αφορά στα περί «στημένων» δημοσκοπήσεων για να φρεσκάρει τη μνήμη του ας συμβουλευτεί τους «δημοσιογραφικούς» του βραχίονες και μετά τα εκλογικά αποτελέσματα.

«Κατά τα αλλά το μόνο αντίστοιχο χειραγώγησης που έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα είναι μια υπόθεση με βοσκοτόπια και υπόγειες διαδρομές ποσού 3 εκατομμυρίων ευρώ για το στήσιμο - εκτός και εντός εισαγωγικών - καναλιών και εφημερίδων» καταλήγει.

Υπενθυμίζεται πως σε ανάρτησή του ο Αλ. Τσίπρας ανέφερε ότι «στην Αυστρία, οι θεσμοί λειτούργησαν. Η δικαιοσύνη κινήθηκε άμεσα, μόλις τα δημοσιεύματα περί διαφθοράς είδαν το φως της δημοσιότητας» ενώ πρόσθεσε ότι «Είναι η Ελλάδα μία "μικρή Αυστρία του Κουρτς;". Το πιθανότερο είναι ότι η Αυστρία του Κουρτς είναι μία «μικρή Ελλάδα του Μητσοτάκη» και του πλέγματος διαφθοράς που έχει δημιουργήσει γύρω του».

ΝΔ: Τα πρωτοσέλιδα με τις «δημοσκοπήσεις μαϊμού» του ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα, για θρασύτατη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθεί να βγει τιμητής έκανε λόγο η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σχετικά με την υπόθεση Κουρτς παραθέτοντας μάλιστα και σχετικά πρωτοσέλιδα τα οποία δείχνουν την προσπάθειά του να φτιάξει ένα ελεγχόμενο σύστημα στα ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το μόνο που κάνει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Κουρτς είναι να θυμίζει σε όλους τα έργα και τις ημέρες του την εποχή που κυβερνούσε. Τότε που προσπαθούσε με στημένους διαγωνισμούς να φτιάξει ελεγχόμενο από τον ίδιο, σύστημα στα ΜΜΕ και δημοσίευε κατά κόρον "δημοσκοπήσεις μαϊμού".

Παράλληλα αναφέρει:

- Ποιός δεν θυμάται μετρήσεις από ανύπαρκτες εταιρείες, που δημοσιεύονταν στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ που εμφάνιζαν τη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ στις 2-2,5 μονάδες και το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής στο 8-10% μέχρι και λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές. Κι ύστερα ήρθαν τα αποτελέσματα! Αποτελέσματα που επιβεβαίωσαν τα ευρήματα όλων των αναγνωρισμένων εταιρειών. Αλλά ακόμη και σήμερα συνεχίζει το ίδιο βιολί. Αλήθεια πώς γίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ να αμφισβητεί τα αποτελέσματα και των τωρινών δημοσκοπήσεων, όταν ακόμη και στις μετρήσεις που δημοσιεύει στην Αυγή, δεν εμφανίζει ποτέ την πρόθεση ψήφου;

- Και δεν ήταν μόνο οι δημοσκοπήσεις "μαϊμού". Πρόσφατα στη Βουλή αποκαλύφθηκαν όλες οι μεθοδεύσεις για τους στημένους διαγωνισμούς με τα βοσκοτόπια, προκειμένου να φτιαχτεί ελεγχόμενο σύστημα από τον ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ και για τα 3 εκατομμύρια που μέσα από "υπόγειες" διαδρομές δόθηκαν για να εκδοθεί το "Documento".

Τα πρωτοσέλιδα: