Οι πρωτοβουλίες της Visa για τη στήριξη του Ελληνικού τουρισμού

Οι πρωτοβουλίες της Visa για τη στήριξη του Ελληνικού τουρισμού

Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ! Οι διακοπές και τα ταξίδια για τους περισσότερους από εμάς ξεκίνησαν, πάντα με ασφάλεια.

Η πανδημία του Covid-19 έπληξε την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία περισσότερο από κάθε άλλο τομέα, προκαλώντας μια άνευ προηγουμένου αλλαγή στη συμπεριφορά και τις προσδοκίες των ταξιδιωτών.

Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο παραμονής στο σπίτι, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναζητούν ευκαιρίες να ταξιδέψουν και να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές που έχουν ανάγκη, εύκολα και με ασφάλεια.

Η ευελιξία αποτελεί πλέον κορυφαία προτεραιότητα για τους τουρίστες, που θέλουν να αισθάνονται σίγουροι ότι ακόμα και αν κάτι απροσδόκητο συμβεί δεν θα επιβαρυνθούν με επιπρόσθετα κόστη.

Η τουριστική βιομηχανία από την άλλη πλευρά διερευνά νέους τρόπους και ευκαιρίες για να αναπτυχθεί ξανά, γεγονός ζωτικής σημασίας, ειδικά στη χώρα μας, όχι μόνο για τον τομέα του τουρισμού αλλά και για την οικονομία στο σύνολό της.

Οι επαγγελματίες του τουρισμού αξιοποιούν τις νέες δυνατότητες πληρωμών προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις μεταβαλλόμενες συμπεριφορές των πελατών τους, περιορίζοντας ταυτόχρονα τους επιχειρηματικούς κίνδυνους για τις αεροπορικές εταιρείες και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες1.

Στη Visa, αναγνωρίζουμε αυτές τις ανάγκες και εργαζόμαστε σκληρά με τους συνεργάτες μας για να προσφέρουμε σε όλους τις πιο ικανοποιητικές και συμφέρουσες εμπειρίες ταξιδιού και διαμονής και ταυτόχρονα να ενισχύουμε την τουριστική βιομηχανία.

Ως ένα πρώτο βήμα, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την Aegean Airlines με στόχο διεθνείς αγορές, προσφέροντας μοναδικά οφέλη στους κατόχους καρτών Visa στο εξωτερικό και ενθαρρύνοντάς τους να πετάξουν με προορισμό την Ελλάδα.

Μία από τις προσφορές, για παράδειγμα, ήταν ότι πληρώνοντας με Visa οι ταξιδιώτες από επιλεγμένους ευρωπαϊκούς προορισμούς, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, απολάμβαναν σημαντικές εκπτώσεις για την πτήση τους προς την Ελλάδα προκειμένου να ξεκινήσουν τις διακοπές τους με τους καλύτερους οιωνούς!

Επιπλέον, έχουμε ξεκινήσει μια κοινή εκστρατεία με την Expedia για να ενημερώσουμε τους ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία ότι η Visa είναι αποδεκτή σε πλήθος εμπόρων σε όλη την χώρα, προσφέροντας τους την ευκολία που αποζητούν! Οι επισκέπτες από το εξωτερικό ανακαλύπτουν την Ελλάδα, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα έκπτωση για διαμονή στο κατάλυμα που επιλέγουν μέσω της πλατφόρμας της Expedia Hotels.com, όταν πληρώνουν με κάρτα Visa. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://uk.hotels.com/spotlight/VisaGreeceHotelsuk και https://fr.hotels.com/spotlight/VisaGreeceHotelsfr

Καθώς όλοι ελπίζουμε ότι η πανδημία θα φτάσει σύντομα στο τέλος της και με τις νέες τάσεις στον ταξιδιωτικό κλάδο, η Visa χρησιμοποιεί την τεχνολογία, την καινοτομία και τις δυνάμεις της προκειμένου να υποστηρίξει τους καταναλωτές και την ελληνική τουριστική βιομηχανία.

Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι μαζί, για να κάνουμε τις διακοπές στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι μια μοναδική εμπειρία ζωής που θα θυμόμαστε για πάντα!

1 Redefining Travel Payments in the post Covid-19 Era