Ο Τσίπρας και ο Παππάς μου τηλεφωνούν και με ενθαρρύνουν
Δ. Παπαγγελόπουλος

Ο Τσίπρας και ο Παππάς μου τηλεφωνούν και με ενθαρρύνουν

Τη στενή σχέση που διατηρεί ακόμα και σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ν. Παππά προέβαλε μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Δ. Παπαγγελόπουλος, επιχειρώντας παράλληλα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ότι δεν έχει στήριξη από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και κορυφαία του στελέχη.

Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς τη Νέα Δημοκρατία και το Κίνημα Αλλαγής, κατηγορώντας τους ότι παραποιούν την πραγματικότητα προκειμένου να πείσουν ότι υπάρχει «απόσταση» ανάμεσα σε εκείνον και τον Ν. Παππά. 

Ο Δ. Παπαγγελόπουλος υπογράμμισε με νόημα ότι ακόμα και σήμερα τόσο ο Ν. Παππάς όσο και ο Α. Τσίπρας τηλεφωνούν στον ίδιο και τη συζυγό του για να τον στηρίξουν.

«Η ατζέντα του Τσίπρα ήταν να παταχθεί η διαφθορά και το οικονομικό έγκλημα. Και αυτό κάναμε. Επαναλαμβάνω αυτά που είπα. Κατάλαβα ότι στην Αριστερά οι άνθρωποι τιμούν τους φίλους τους και δεν τους προδίδουν. «Ο Τσίπρας και ο Παππάς με παίρνουν τηλέφωνο ακόμα και τώρα και με ενθαρρύνουν. Ζητούν να μιλήσουν με τη γυναίκα μου και την ρωτούν αν είναι καλά», ανέφερε ο κ. Παπαγγελόπουλος, χαρακτηρίζοντας αισχρά ψεύδη τα περί αποστάσεών του από τον κ. Τσίπρα και από τον κ. Παππά. Άλλωστε, υποστήριξε ότι το ηχητικό αν και προϊόν κοπτοραπτικής αθωώνει και τον ίδιο και τον κ. Παππά. 

Σε ότι αφορά τις καταγγελίες του για τον Αντώνη Σαμαρά επανέλαβε ότι δεν υπήρξε καμία πίεση εκ μέρους του πρώην πρωθυπουργού, προσθέτοντας ότι δεν επρόκειτο για κάποια παρέμβαση, καθώς «ήταν φιλικό το ύφος του και μου το ζήτησε λόγω σχέσης μας». Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι σε καμία περίπτωση ο κ. Σαμαράς δεν τον πίεσε ούτε τον εκβίασε.

Αναφορικά με το ηχητικό που έδωσε στην προανακριτική ο Σ. Μιωνή υποστήριξε ότι το θεωρεί ατράνταχτη απόδειξη της αθωότητας του. «Δεν αναφέρομαι πουθενά και προσπαθούν με τεχνάσματα να με εμπλέξουν», είπε συμπληρώνοντας ότι απ΄ όσα φέρεται να λέει ο Ν. Παππάς αποδεικνύεται ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κι εγώ δεν του καθίσαμε. Αυτός λέει φέρτε την Τουλουπάκη κάντε το ένα και το άλλο απειλεί και εκβιάζει».  

Διαβάστε ακόμα:

- Προανακριτική: Σε αντιφάσεις υπέπεσε ο Παπαγγελόπουλος και ζήτησε… διακοπή