Ό. Γεροβασίλη: Κακούργημα η καταγραφή - Προσπαθούν να εμπλέξουν την πολιτική ηγεσία

Ό. Γεροβασίλη: Κακούργημα η καταγραφή - Προσπαθούν να εμπλέξουν την πολιτική ηγεσία

«Σοκαρισμένη» δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη για τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών σχετικά με την τραγωδία στο Μάτι που στοίχισε τη ζωή 102 ανθρώπων, υποστηρίζοντας ότι οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής προσπαθούν να εμπλέξουν την τότε πολιτική ηγεσία ενώ ανέφερε ότι η καταγραφή του ηχητικού είναι κακούργημα. 

«Το πιο εξοργιστικό είναι να ακούς αξιωματικούς της πυροσβεστικής να λένε ότι κάπου θα υπάρξει φωτιά και θα εγκαταλειφθούν άνθρωποι προκειμένου να κρατήσουν τις καρέκλες τους», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ. 

Στο κομμάτι που αφορά την ίδια, είπε ότι θα συνεχίσει με τη δικαστική μάχη καθώς όπως είπε δεν έχει προλάβει να τα κάνει όλα ακόμα καθώς έπρεπε να ξεπεράσει το σοκ πρώτα, ενώ διέψευσε τις εις βάρος της κατηγορίες. 

«Δεν θα επέτρεπα ποτέ να γίνει συγκάλυψη σε μια εθνική τραγωδία», επεσήμανε η Όλγα Γεροβασίλη και προσέθεσε ότι «η Καθημερινή δημοσιεύει μια συνομιλία και καλώς κάνει. Κάνει ρεπορτάζ και έρευνα. Δεν την εγκαλώ για αυτό το λόγο, αλλά γιατί μέσα στα κείμενά της κάνει αποδοχή αυτής της κατηγορίας. Θα μπορούσε εκ των προτέρων στο ίδιο κείμενο να έχει και τη δική μου άποψη».

Όπως είπε θα επιδιώξει πρόσβαση στη δικογραφία ενώ δήλωσε ότι δεν γνωρίζει περισσότερα για τη συνομιλία, ούτε αν υπήρχαν κι άλλοι. Παράλληλα υποστήριξε η ίδια δεν είχε προλάβει να γνωρίσει τους αξιωματικούς της Πυσροσβεστικής. «Είναι εξοργιστικά όλα», ανέφερε

Τέλος, επεσήμανε ότι η καταγραφή είναι προϊόν εγκλήματος και η χρήση της είναι κακούργημα, ενώ από το ηχητικό φαίνεται η προσπάθεια συγκάλυψης από τους αξιωματικούς.