Νέο κρησφύγετο του «Τοξοβόλου» εντοπίστηκε στα Σεπόλια

Νέο κρησφύγετο του «Τοξοβόλου» εντοπίστηκε στα Σεπόλια

Ένα ακόμα κρησφύγετο της ομάδας του «Τοξοβόλου του Συντάγματος» Γιάννη Μιχαηλίδη εντοπίστηκε από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία χθες το βράδυ στην οδό Οιδίποδος 35 στα Σεπόλια.

Το διαμέρισμα εντοπίστηκε από πληροφορίες που πρόεκυψαν μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και των πλαστών ταυτοτήτων, που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες στην Αγία Παρασκευή, Γιάννης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου και Δήμητρα-Ευδοξία Βαλαβάνη.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, το διαμέρισμα ενοικίαζε από τον περασμένο Οκτώβριο η κ. Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου και πιθανότατα έμενε εκεί, χρησιμοποιώντας την πλαστή ταυτότητα με τη φωτογραφία της και τα στοιχεία Λαμπίρη Ζωή του Πέτρου. Μέχρι και αυτή την ώρα το διαμέρισμα ερευνάται από την Εγκληματολογική και την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Όπως έγινε γνωστό, έχουν βρεθεί 2 κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα σε λειτουργία, ένα λάπτοπ, πολλά κλειδιά και ένας φορητός ασύρματος. Η έρευνα συνεχίζεται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «σχετικά με τη σύλληψη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία των:

α) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη του Χαραλάμπους και της Γεωργίας, γεν. 31-05-1988 στο Μαρούσι Αττικής,

β) ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνας του Ανδρέα και της Μαρίας γεν. την 21-11-1992 στην Αθήνα Αττικής και

γ) ΒΑΛΑΒΑΝΗ Δήμητρας - Ευδοξίας του Βασιλείου και της Χρυσούλας, γεν. 21-09-1994 στην Αλαχούα Φλώριδα Η.Π.Α,

ανακοινώνεται ότι από μεσημβρινές ώρες χθες (09-02-2020) διενεργείται νομότυπη έρευνα σε διαμέρισμα στην Αθήνα το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, ενοικίαζε η ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνα, χρησιμοποιώντας τα πλαστά στοιχεία ταυτότητας (ΛΑΜΠΙΡΗ Ζωή του Πέτρου), από το μήνα Οκτώβριο του έτους 2019.

Κατά την έρευνα, μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί και κατασχεθεί, μεταξύ άλλων:

  • (2) κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα σε λειτουργία,
  • φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
  • πλήθος κλειδιών και
  • φορητός ασύρματος.

Η έρευνα συνεχίζεται».

Υπενθυμίζεται πως στο άλλο κρησφύγετο, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια, που είχε βρεθεί την Παρασκευή, βρέθηκε πλούσιο ψηφιακό υλικό, καθώς και ανταλλακτικά για drone, κλειδιά, πολλά ρούχα, και άλλο υλικό, που εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «το διαμέρισμα εντοπίσθηκε τη στιγμή που ιδιώτης - καθαριστής είχε εισέλθει σε αυτό για να απομακρύνει όλα τα αντικείμενα και να καθαρίσει το χώρο, κατ’ εντολή αγνώστου μέχρι στιγμής άνδρα, ο οποίος είχε προκαταβάλει ανάλογο χρηματικό ποσό» στοιχείο που δημιουργεί νέα ερωτήματα για την ύπαρξη ασύλληπτων συνεργών της ομάδας Μιχαηλίδη.

Διαβάστε ακόμα: 

Έρευνα σε γιάφκα του «Τοξοβόλου» - Βρέθηκαν ανταλλακτικά για drone