8ος χρόνος, ημέρα 2393η
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022

ΝΔ: Προσυνεδριακή συζήτηση στο Χαλάνδρι με θέμα «Ψηφιακή Επανάσταση»

ΝΔ: Προσυνεδριακή συζήτηση στο Χαλάνδρι με θέμα «Ψηφιακή Επανάσταση»

Με θέμα «Ψηφιακή Επανάσταση - Κράτος φιλικό προς τους πολίτες» πραγματοποιείται την προσεχή Δευτέρα, 11 Απριλίου, στο Χαλάνδρι η δεύτερη προσυνεδριακή συζήτηση, μετά την πρώτη, που είχε γίνει στο Αιγάλεω και το πρώτο προσυνέδριο στη Θεσσαλονίκη, καθ' οδόν προς το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Μαΐου στο Metropolitan Expo.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές ομιλητές θα είναι ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο διευθυντής Γραφείου Τύπου ΝΔ Νίκος Ρωμανός. Η προσυνεδριακή συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Τέννις Club Χαλανδρίου (Γαρυττού 13) στις 18:00. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η είσοδος θα επιτραπεί μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης κατά το τελευταίο εξάμηνο, καθώς και του αντίστοιχου εγγράφου ταυτοπροσωπίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ