Μπαράζ καταδρομικών επιθέσεων εναντίον αστυνομικών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Μπαράζ καταδρομικών επιθέσεων εναντίον αστυνομικών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Επίθεση εναντίον αστυνομικών της Ομάδας «Δράση» σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Πανόρμου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομάδα αγνώστων πέταξε πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των ανδρών της ΕΛΑΣ, οι οποίοι απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ, που πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, επίθεση με πέτρες δέχθηκε το ΑΤ Πυλαίας - Χορτιάτη στην Θεσσαλονίκη, ενώ το πρωί ομάδα νεαρών πραγματοποίησε καταδρομική επίθεση με μπογιές και πέτρες εναντίον κτιρίου της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας στο Παγκράτι.

Καταδρομική επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Πυλαίας-Χορτιάτη

Ομάδα περίπου τριάντα ατόμων βρέθηκε το απόγευμα έξω από το αστυνομικό τμήμα Πυλαίας-Χορτιάτη, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα εναντίον της αστυνομίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πέταξαν και πέτρα εναντίον του τμήματος, πριν σκορπιστούν και χαθούν στη γύρω περιοχή. Δεν αναφέρθηκαν ζημιές ούτε τραυματισμοί. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις και πραγματοποιούν ελέγχους.