Μεγάλο σκάνδαλο, ενδεχόμενη μείωση των τελών χρήσης του φάσματος από τη DIGEA κατά 50%
Στ. Μάνος

Μεγάλο σκάνδαλο, ενδεχόμενη μείωση των τελών χρήσης του φάσματος από τη DIGEA κατά 50%

Για μεγάλο σκάνδαλο προς όφελος των καναλιών εθνικής εμβέλειας κάνει λόγο ο Στέφανος Μάνος σε ανάρτησή του στο Facebook, σχετικά με την ενδεχόμενη μείωση των τελών χρήσης του φάσματος από τη DIGEA κατά 50% που θα συζητηθεί στην Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (ΕΕΤΤ).

«Τα έσοδα από διαφήμιση στα κανάλια εθνικής εμβέλειας δεν μειώθηκαν τους τελευταίους 12 μήνες. Αυξήθηκαν λίγο. Την ίδια στιγμή που κατηγορείται η προηγούμενη κυβέρνηση για προσπάθεια ελέγχου των καναλιών, η ΕΕΤΤ παραδίδεται στις επιθυμίες της DIGEA», επισημαίνει χαρακτηριστικά. 

Η ανάρτηση του Στέφανου Μάνου έχει ως εξής:

«Πληροφορούμαι ότι στην Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (ΕΕΤΤ) θα συζητηθεί η μείωση των τελών χρήσης του φάσματος από τη DIGEA κατά 50%!! Δήθεν λόγω COVID-19. Αν είναι αλήθεια θα πρόκειται περί μεγάλου σκανδάλου προς όφελος των καναλιών εθνικής εμβέλειας. Τα έσοδα από διαφήμιση στα κανάλια εθνικής εμβέλειας δεν μειώθηκαν τους τελευταίους 12 μήνες. Αυξήθηκαν λίγο. Την ίδια στιγμή που κατηγορείται η προηγούμενη κυβέρνηση για προσπάθεια ελέγχου των καναλιών, η ΕΕΤΤ παραδίδεται στις επιθυμίες της DIGEA!»