Κυρ. Βελόπουλος: Έχω πτυχίο από το Aνοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Κυρ. Βελόπουλος: Έχω πτυχίο από το Aνοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Στην παρουσίαση του πτυχίου του από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του Πανεπιστήμιο Κύπρου ότι ουδέποτε ήταν φοιτητής του, προχώρησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος με ανάρτησή του στο twitter, όπου και παραθέτει φωτογραφία του πανεπιστημιακού διπλώματός του.

Ωστόσο το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι ένα εντελώς διαφορετικό ίδρυμα από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, από το οποίο ανέφερε στο βιογραφικό του σημείωμα ότι έχει πάρει πτυχίο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Βελόπουλος: «Στην αρχή είπαν ότι ο @velopky δεν έχει πτυχία,μετά είπαν ότι δεν είναι πτυχίο του Πανεπιστημίου Κύπρου (ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο ο ιδιος),αργότερα είπαν δεν είναι αναγνωρισμένο! Όλα τα ΜΜΕ αφού"μένουν ασφαλή"με τα εκτμ ευρώ,απλά ανταπέδωσαν το "δώρο"! ΤΟΣΗ ΒΡΩΜΙΑ!» 

Υπενθυμίζεται ότι σε κατηγορηματική διάψευση ότι υπήρξε φοιτητής του ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος προχώρησε το Πανεπιστήμιο Κύπρου καθώς ο Έλληνας βουλευτής ανέφερε στο βιογραφικό του σημείωμα ότι είχε λάβει το 2013 από το πανεπιστήμιο πτυχίο με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό και το 2016 μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία.