Κορονοϊός: Στους 138 οι νεκροί - Δύο θάνατοι σε Αθήνα και Πάτρα

Κορονοϊός: Στους 138 οι νεκροί - Δύο θάνατοι σε Αθήνα και Πάτρα

Αυξάνεται ο κατάλογος των θυμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έχασαν τη ζωή τους δύο ακόμη ηλικιωμένοι άνδρες, οι οποίοι νοσηλεύονταν στις ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου και του ΝΙΜΙΤΣ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 90χρονο άνδρα, ο οποίος νοσηλευόταν στην ΜΕΘ covid-19 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, που είχε υποκείμενα νοσήματα σχετικά με την καρδιά και το αναπνευστικό. 

Αργότερα, έχασε τη μάχη για τη ζωή και ένας 84χρονος που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «ΝΙΜΤΣ». Ο άνδρας έπασχε επίσης από υποκείμενα νοσήματα.

Υπενθυμίζεται πως το προηγούμενο 24ωρο είχαν καταλήξει μια γυναίκα 59 ετών με υποκείμενα νοσήματα η οποία νοσηλευόταν σε κλίνη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Η άτυχη γυναίκα καταγόταν από το χωριό Κότινο του Δήμου Μύκης στην Ξάνθη.

Επίσης ένας ακόμη 80χρονος άνδρας που νοσηλεύονταν σε κλίνη ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Ο ηλικιωμένος ασθενής έπασχε και από υποκείμενο νόσημα.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 17 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 2534.