ΓΔ: 825,02 7,78 (0,95 %)

Τζίρος: 57,47 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 1953η
Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

ΓΔ: 825,02 7,78 (0,95 %)

Τζίρος: 57,47 εκατ. €   RT

Κ. Τσιάρας: Θα επανέλθει η μη παραγραφή στα αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης

Κ. Τσιάρας: Θα επανέλθει η μη παραγραφή στα αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης

Την αναμόρφωση των ποινών και την επαναφορά της μη παραγραφής αδικημάτων στα αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης μέχρι την ενηλικίωση, προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι δεν αποκλείεται να παραταθεί ο χρόνος παραγραφής των συγκεκριμένων αδικημάτων.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» ο υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε πως στόχος είναι να δημιουργηθεί αίσθημα ασφάλειας στον Έλληνα Πολίτη.

Αναφερόμενος στις τελευταίες αποκαλύψεις για το χώρο του θεάτρου ο κ. Τσιάρας υπογράμμισε πως η ελληνική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις, ενώ συμπλήρωσε πως το πολιτικό σύστημα είναι υπεύθυνο να θωρακίσει ένα νομικό πλαίσιο μέσα από το οποίο θα προστατεύονται οι πολίτες και θα ενθαρρύνονται όσοι έχουν υποστεί αδιανόητες συμπεριφορές.

Ο κ. Τσιάρας ωστόσο κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για κατηφορική πορεία, ανεπάρκεια σε ένα σοβαρό διάλογο, πολιτική γύμνια και αντιφατική συμπεριφορά.

 Αναφορικά με την συν επιμέλεια των τέκνων είπε πως στόχος είναι το παιδί ώστε να έχει κοντά του και τους δύο γονείς.

 Απέφυγε να σχολιάσει την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα λέγοντας πως έχει εμπιστοσύνη στους δικαστικούς και το κράτος δικαίου.