Κ. Μπακογιάννης για Ομόνοια: Κάναμε λάθος

Κ. Μπακογιάννης για Ομόνοια: Κάναμε λάθος

Εύλογα και δικαιολογημένα χαρακτήρισε τα σχόλια σχετικά με το άνοιγμα της πλατείας Ομονοίας το βράδυ της Πέμπτης ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, με ανάρτησή του στο Facebook, ενώ σημείωσε πως ήταν λάθος η απόφαση της δημοτικής αρχής να μην προβλέψει την πιθανότητα αυθόρμητων συναθροίσεων πολιτών στο σημείο.

Παράλληλα, ο κ. Μπακογιάννης τόνισε πως η Δημοτική Αστυνομία ήταν παρούσα καθ' όλη τη διάρκεια του ανοίγματος της πλατείας και πως δεν πραγματοποιήθηκαν ούτε εγκαίνια ούτε ομιλίες, ενώ τέλος ευχήθηκε πως όταν τελειώσει η πανδημία όλοι οι Αθηναίοι να μπορούν να βρεθούν μαζί στην αναμορφωμένη πλατεία στο κέντρο της πόλης.

Η ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων:

Σημειώνεται πως η εικόνα όμως από τα χθεσινά εγκαίνια προκάλεσε αντιδράσεις από το συνωστισμό και την απουσία των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας για τον κορονοϊό.

Το πλήθος που συγκεντρώθηκε μεγάλο. Έλειπαν όμως οι μάσκες όπως και οι προκαθορισμένες αποστάσεις. Και ο Δήμαρχος Αθηναίων υπέπεσε σε φάουλ αφού δεν προέβλεψε, αυτός και οι συνεργάτες την εξέλιξη αυτή. Η εικόνα της πλατείας Ομονοίας έστειλε λάθος μηνύματα.

Διαβάστε ακόμα:

Το φάουλ του Δημάρχου και η Ομόνοια που... δίχασε