ΗΠΑ: Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών, νεκρός ο δράστης

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών, νεκρός ο δράστης

Τουλάχιστον δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε ένα κατάστημα της αλυσίδας Walmart στην Forrest City στην πολιτεία  Αρκάνσας όταν επεδίωξαν να σταματήσουν άγνωστο άνδρα ο οποίος απειλούσε να ανατινάξει το κατάστημα. Από την ανταλλαγή των πυροβολισμών σκοτώθηκε ο δράστης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο αξιωματικοί κλήθηκαν στο κατάστημα στην Forrest City περίπου 85 μίλια ανατολικά του Little Rock, όταν ο ύποπτος ξεκίνησε να απειλεί ότι θα ανατινάξει το κατάστημα. Οι αστυνομικοί προσέγγισαν τον ύποπτο και τότε αυτός τους απάντησε με πυροβολισμούς.

Τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο σκοπευτής σκοτώθηκε και οι δύο αστυνομικοί δέχθηκαν πυροβολισμούς. Ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, δήλωσε σε τηλεφωνική συνέντευξη ότι ένας από τους τραυματισμένους αστυνομικούς μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με υπάλληλο του καταστήματος που επικαλείται το Associated Press, στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομικοί παρουσία και ο χώρος του καταστήματος εκκενώθηκε, με τους υπαλλήλους να οδηγούνται στο χώρο στάθμευσης.

AP Photo/Andres Leighton