8ος χρόνος, ημέρα 2394η
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

Η Βίκος Α.Ε. μαζί με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηλυσιακού

Η Βίκος Α.Ε. μαζί με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηλυσιακού

Η εταιρεία Βίκος είναι χορηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηλυσιακού για τη σεζόν 2021 – 2022, που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία. Με την πρόσφατη αναδιοργάνωση του τμήματος το καλοκαίρι του 2021, έχει ξεκινήσει, αγωνιστικά και οργανωτικά μια νέα εποχή για τη γυναικεία ομάδα του Ηλυσιακού Α.Ο.

Σε μια σημαντική συγκυρία για τον ελληνικό αθλητισμό, λόγω της δυσκολίας που προέκυψε τα τελευταία δύο χρόνια της υγειονομικής κρίσης, η εταιρεία βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, ενισχύοντας έμπρακτα την πορεία της .

Η συγκεκριμένη δράση της εταιρείας Βίκος έρχεται να ανταποδώσει την αξία της προσπάθειας, να ανταμείψει τον άνθρωπο που αντλεί ψυχική δύναμη μέσα από τα ιδεώδη του αθλητισμού και να δώσει κίνητρο στα νέα παιδιά να εμπλακούν σε αθλητικές δραστηριότητες.

Η Βίκος A.E. κάνει πράξη τις αρχές της Εταιρικής Υπευθυνότητας με ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο και εκτεταμένο πρόγραμμα δράσεων, υπό τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας». Παραμένει πιστή στην ουσιαστική στήριξη συνολικά προς την κοινωνία, καλώντας σ’ ένα συνεχές ευ αγωνίζεσθαι και δίνοντας πρώτη το χέρι της σε εκείνους που στοχεύουν στο βάθρο του νικητή σε κάθε πεδίο και επίπεδο.

Περισσότερα στοιχεία για το β-οικοσύστημα πρωτοβουλιών και δράσεων μπορείτε να βρείτε στο water.gr.