Ερντογάν σε Ακσενέρ: Να δεις τι έχεις να πάθεις

Ερντογάν σε Ακσενέρ: Να δεις τι έχεις να πάθεις

Ευθείες απειλές κατά της αρχηγού του Καλού Κόμματος Μεράλ Ακσενέρ εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με την sol Haber συνεχίζοντας τη μεταξύ τους «βεντέτα»

Σήμερα, ο Τούρκος πρόεδρoς έβαλε εναντίον της επειδή τον είχε παρομοιάσει με τον Mπέντζαμιν Νετανιάχου δηλώνοντας λίγο πολύ ότι... λίγα έπαθε και έρχονται τα χειρότερα! «Πρέπει να ξέρεις πώς να συμπεριφέρεσαι. Όταν τον άνθρωπο που έχει καταγωγή από τη Ριζούντα τον βάλεις δίπλα στον δολοφόνο μωρών Νετανιάχου αυτά θα πάθεις. Αυτό είναι η αρχή. Να δεις τι έχεις να πάθεις. Αυτές είναι οι καλές μέρες!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Ακσενέρ είχε επισκεφθεί πριν από λίγες μέρες τη Ριζούντα, τη γενέτειρα του Ερντογάν, δεχόμενη επιθέσεις, και οι σωματοφύλακες της και το αυτοκίνητο της. Οι οπαδοί του ΑΚΡ φώναζαν: «Τί κάνεις εδώ εσύ που συνεργάζεσαι με το PKK;»

Στη συνέχεια, η Ακσενέρ απάντησε, «Τί συκοφαντίες είναι αυτές; Ο Αλλάχ θα σας κρίνει. Ντροπή, ντροπή! Εγώ τραγουδάω το Μεγκρί Μεγκρί (παλιό κουρδικό τραγούδι); Εγώ διάβασα την επιστολή του Οσμάν Οτζαλάν; Άντε από εκεί!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ερντογάν είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος της πρώην πρόεδρου της τουρκικής εθνοσυνέλευσης Ακσενέρ με αφορμή τον παραλληλισμό με τον Νετανιάχου, αξιώνοντας αποζημίωση ύψους 250.000 τουρκικών λιρών (24.475 ευρώ).