8ος χρόνος, ημέρα 2397η
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Εκπρόσωπος Αττικής Οδού: Ήταν αντιμετωπίσιμα στην αρχή - Εγκλωβισμένα ακόμη 200 άτομα

Εκπρόσωπος Αττικής Οδού: Ήταν αντιμετωπίσιμα στην αρχή - Εγκλωβισμένα ακόμη 200 άτομα
φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Απαντήσεις για την τραγική κατάσταση που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίδα» στην Αττική Οδό με χιλιάδες ανθρώπους να εγκλωβίζονται στον αυτοκινητόδρομο, έδωσε ο διευθυντής κυκλοφορίας της Αττικής Οδού Φάνης Παπαδημητρίου,

Σύμφωνα με τον Φ. Παπαδημητρίου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ σημείωσε πως ακόμα βρίσκονται εγκλωβισμένα περίπου 200 με 300 άτομα ενώ 1.000 αυτοκίνητα έχουν αφεθεί στον αυτοκινητόδρομο. Οι περισσότεροι απεγκλωβίστηκαν από χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί σε συντονισμό με τον στρατό, την πυροσβεστική και την τροχαία, με πούλμαν αλλά ακόμα και με βαγόνια του προαστιακού.

Στο ερώτημα γιατί η Αττική Οδός συνέχιζε να δέχεται οδηγούς μέσα στον αυτοκινητόδρομο για πέντε ολόκληρες ώρες, απάντησε «γιατί τα περιστατικά στην αρχή ήταν αντιμετωπίσιμα» και πρόσθεσε πως ένας δρόμος δεν κλείνει από μια ιδιωτική εταιρία αλλά χρειάζεται συνεννόηση με την τροχαία.

Αναφορικά με τις αξιώσεις σε βάρος της Αττικής Οδού τόσο από την πολιτεία, όσο και από μεμονωμένους πολίτες, ο Φ. Παπαδημητρίου απάντησε «είμαστε προετοιμασμένοι για όλα και προφανώς δεν αδικώ κανέναν».