Νίκος Κωστόπουλος: Διαθέτει το μισό μισθό του στον ειδικό λογαριασμό για τον κορονοϊό

Διαθέτει το μισό μισθό του στον ειδικό λογαριασμό για τον κορονοϊό

Στην διάθεση του ο 50% του μισθού του στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19, για τους επόμενους δύο μήνες θα προχωρήσει ο Διευθύνων Σύμβουλος Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων κ. Νίκος Κωστόπουλος .

Όπως σημειώνει σε δήλωσή τους, θεωρεί υποχρέωσή του να προβεί σε μια τέτοια κίνηση παρά το ότι δεν συγκαταλέγεται στην πρόσκληση του πρωθυπουργού.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης πράττει αυτό που επιβάλλουν οι απαιτήσεις της κρίσης που βιώνει η ανθρωπότητα και η χώρα μας. Ζητά μια συμβολική κίνηση από τα μέλη της κυβέρνησης και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Μια κίνηση που δηλώνει ότι μπροστά στην κοινή απειλή είμαστε όλοι ίσοι και ενωμένοι.

Θεωρώ υποχρέωση μου, παρά το ότι δεν συγκαταλέγομαι στην πρόσκληση του πρωθυπουργού, να πράξω το ίδιο και να διαθέσω το 50% του μισθού μου στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19, για τους επόμενους δύο μήνες.

Καλώ και τους συναδέλφους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα να το σκεφθούν και να δώσουμε όλοι το παρόν στον κοινό αγώνα. Η αλληλεγγύη είναι δικαίωμα και στάση ζωής.