Διαψεύδονται τα σενάρια περί ανασχηματισμού

Διαψεύδονται τα σενάρια περί ανασχηματισμού

«Ανασχηματισμός εν μέσω κρίσης δεν γίνεται» φέρεται να δηλώνει στους συνεργάτες του ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαψεύδοντας εμμέσως πληροφορίες και δημοσιεύματα σχετικά με επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο πρωθυπουργός, επιχειρεί να κλείσει τη σχετική συζήτηση που αποπροσανατολίζει τα κυβερνητικά στελέχη και την εκτέλεση του έργου που έχουν αναλάβει. Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή το γεγονός πως το Σαββατοκύριακο υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα σχετικά με το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, φέρεται να έχει αναφέρει σε συζητήσεις με στενούς συνεργάτες του ότι:

«Η κυβέρνηση λειτουργεί καλά και αποδοτικά. Ανασχηματισμός εν μέσω κρίσης δεν γίνεται. Οι υπουργοί έχουν πολλή δουλειά να κάνουν και οφείλουν όλοι να ασχολούνται με το έργο τους κι όχι με σενάρια ανασχηματισμού, που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά για το έργο της κυβέρνησης».

Το θέμα της υλοποίησης του κυβερνητικού έργου αποτελεί για τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρώτη προτεραιότητα. Πολύ δε περισσότερο στην παρούσα φάση που καλείται να αντιμετωπίσει οικονομική κρίση και τα νέα δεδομένα που έχει προκαλέσει η πανδημία.