«Διάλογοι» ΙΣΝ: Οι επιπτώσεις του Covid-19 στην παγκόσμια οικονομία

«Διάλογοι» ΙΣΝ: Οι επιπτώσεις του Covid-19 στην  παγκόσμια οικονομία

Συνεχίζοντας τις διαδικτυακές τους συζητήσεις γύρω από τα πολυεπίπεδα ζητήματα που προκύπτουν από την έξαρση του COVID-19 και έπειτα, οι «ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΙΣΝ» την Τετάρτη 13 Μαΐου στις 18:30, συζητούν για τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και τις κοινωνικές διαταραχές που αυτές επιφέρουν παγκοσμίως.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η υγειονομική κρίση που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, μεταλλάσσεται σε κοινωνικοοικονομική κρίση επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό το σύνολο της ανθρωπότητας. Μέσα από ένα live webcast με την συμμετοχή κοινού και ομιλητών, οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ συζητούν για τον αντίκτυπο της πανδημίας στην οικονομία, τη ραγδαία αύξηση της ανεργίας και τις νέες γεωπολιτικές ισορροπίες. 

Στους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ με θέμα το «Η οικονομία σε πρόκληση» συμμετέχουν οι:
-    Αιμίλιος Αυγουλέας, Καθηγητής Διεθνών Χρηματοοικονομικών Αγορών, Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου
-    Costas Meghir, Καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Yale 

Στη Διεθνή Πρωτουβουλία Δράσης του ΙΣΝ για τον COVID-19 θα αναφερθεί μέσω παρέμβασης στη συζήτηση ο Ανδρέας Δρακόπουλος, Πρόεδρος του ΙΣΝ.

Για να παρακολουθήσετε το επόμενο webcast των ΔΙΑΛΟΓΩΝ με τίτλο «Η οικονομία σε πρόκληση», πραγματοποιήστε online εγγραφή εδώ: https://dialogues.snf.org/el/ekdiloseis/i-oikonomia-se-proklisi/

 Τους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ επιμελείται και συντονίζει η Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου.