Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες στις γεωτρήσεις των περιοχών Κρυοπηγής και Σάνη
Χαλκιδική - Δήμος Κασσάνδρας

Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες στις γεωτρήσεις των περιοχών Κρυοπηγής και Σάνη

Την αποκατάσταση των βλαβών που σημειώθηκαν στις γεωτρήσεις των περιοχών Κρυοπηγής και Σάνη του δήμου Κασσάνδρας νομού Χαλκιδικής, γνωστοποίησε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η δήμαρχος, Αναστασία Χαλκιά.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, αποκαταστάθηκε νωρίτερα το απόγευμα σήμερα η εκτεταμένη βλάβη που σημειώθηκε χθες το πρωί σε γεώτρηση της Κρυοπηγής στο Δήμο Κασσάνδρας νομού Χαλκιδικής και «ήδη οι κάτοικοι και επισκέπτες «βλέπουν» το νερό να τρέχει από τις βρύσες τους είτε βρίσκονται χαμηλά, είτε σε πιο ψηλά σημεία της περιοχής».

Άμεση ήταν η αποκατάσταση της βλάβης στη γεώτρηση της περιοχής Σάνη - Σταυρονικήτα, με την κ. Χαλκιά να υπογραμμίζει, «εκδηλώθηκε σήμερα και αποκαταστάθηκε σήμερα, μετά και την τάχιστη επέμβαση των συνεργείων του δήμου Κασσάνδρας».

Στο μεταξύ, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμος Κασσάδρας, ευχαριστεί «τους κατοίκους και επισκέπτες των προαναφερόμενων περιοχών για την κατανόηση τους αλλά και τα συνεργεία του Δήμου Κασσάνδρας που άμεσα εργάστηκαν σκληρά με αντίπαλο το χρόνο, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι πολίτες».