ΓΔ: 906,63 -0,45 (-0,05 %)

Τζίρος: 49,47 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2024η
Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021

ΓΔ: 906,63 -0,45 (-0,05 %)

Τζίρος: 49,47 εκατ. €   RT

Α. Πελώνη: Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά και τον χειρότερο εαυτό του

Α. Πελώνη: Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά και τον χειρότερο εαυτό του

«Ύστερα από μια δύσκολη εβδομάδα και ενώ το τριήμερο αυτό ήταν ευκαιρία να χαμηλώσουν οι τόνοι και να χαλαρώσουν οι πολίτες με τις οικογένειές τους, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε 31 συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα», επισημαίνει σε δήλωσή της η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη. 

«Η υποκρισία της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεπερνά και τον χειρότερο εαυτό της. Εγκαλεί την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, ενώ την ίδια ώρα υποσκάπτει τις άμυνες της κοινωνίας απέναντι σε αυτή. Υπονομεύει έτσι την έξοδο από αυτή την πρωτοφανή υγειονομική κρίση», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Η πλειοψηφία της κοινωνίας επιζητά κοινωνική ηρεμία, ασφάλεια και επιστροφή στην κανονικότητα. Η αξιωματική αντιπολίτευση γίνεται για ακόμη μια φορά μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης. Και αποδεικνύει πώς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις, κάνεις το μόνο που ξέρεις καλά», καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι χτες τοπικοί φορείς και συλλογικότητες συμμετείχαν σε συγκεντρώσεις και πορείες ενάντια στην αστυνομική βία σε πλατείες και γειτονιές όλης της χώρας. Ενδεικτική η εικόνα με πλήθος κόσμου να έχει συγκεντρωθεί σε πλατείες στην Ηλιούπολη, στην Αγία Παρασκευή, τα Εξάρχεια, σε Πανόρμου και Νέα Ιωνία ενώ συγκεντρώσεις έγιναν και στη Θεσσαλονίκη.

 Παράλληλα η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα προχώρησε χτες σε μια ασυνήθιστη κίνηση  Συγκεκριμένα μέσω της σελίδας της στο Facebook και με αφορμή τις διαδηλώσεις και τα επεισόδια που έχουν λάβει πλέον μορφή χιονοστοιβάδας σε καθημερινή μορφή, ζήτησε από τους Ρώσους υπήκοους που ζουν στην Ελλάδα να τηρούν όλες τις προφυλάξεις και να αποφεύγουν να δίνουν το «παρών» σε αυτές.

 Διαβάστε ακόμα:

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Καλεί τον κόσμο σε 31 πορείες σε όλη την Ελλάδα αδιαφορώντας για τον κορονοϊό