Υπουργείο Πολιτισμού: Ο ΣΥΡΙΖΑ βαφτίζει την τοξικότητα πολιτική άποψη

Υπουργείο Πολιτισμού: Ο ΣΥΡΙΖΑ βαφτίζει την τοξικότητα πολιτική άποψη

«Η χυδαία απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει πολλά περισσότερα από όσα προσπαθεί να καλύψει, όπως και η μέθοδός τους να βαφτίσουν την τοξικότητα πολιτική άποψη» αναφέρεται σε νεότερη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του υπουργείου Πολιτισμού απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ανταπαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ αναφέρει : «Κα Μενδώνη, τοξικότητα και χυδαιότητα είναι κάποιος να καλύπτει βιαστές ανηλίκων».

Νωρίτερα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε σε ανακοίνωσή του ότι «η κα Μενδώνη συνεχίζει να προσβάλει τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του».

«Η δίκαιη αντίδραση των ανθρώπων του πολιτισμού για τον βιαστή Λιγνάδη χαρακτηρίζεται εργαλειοποίηση του πολιτισμού από την κα Μενδώνη», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Η κα Μενδώνη συνεχίζει να προσβάλει τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του. Βλέπει παντού το φάντασμα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Δυστυχώς για αυτήν δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ΣΥΡΙΖΑ για να έχει κατανοήσει τον βρώμικο ρόλο της», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και καταλήγει:

«Όπως φάνηκε στην Καλαμάτα, δεν χρειάζεται να είναι καν απ' την Ελλάδα».

Υπουργείο Πολιτισμού: Απολύτως συνειδητή επιλογή να μην παραστεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου στην πρεμιέρα του ΔΦΧ Καλαμάτας

Με ανακοίνωσή του το απόγευμα του Σαββάτου το υπουργείο Πολιτισμού τόνισε ότι η απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΠΟΑ να μην παραστεί στην πρεμιέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας ήταν «απολύτως συνειδητή επιλογή».

«Ήταν απολύτως συνειδητή επιλογή, προκειμένου να μη νομιμοποιήσει με την παρουσία της την εργαλειοποίηση του Πολιτισμού", σημειώνει για την απόφαση αυτή το ΥΠΠΟΑ. Και προσθέτει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να μετατρέψει τις θεατρικές σκηνές σε λαϊκά δικαστήρια. Σε αυτόν τον κατήφορο δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε».