Π. Κουρουμπλής: Ο Καμμένος είναι πατριώτης, έντιμος, δεν θα γίνει Σαμαράς

Π. Κουρουμπλής: Ο Καμμένος είναι πατριώτης, έντιμος, δεν θα γίνει Σαμαράς

«Ο Π. Καμμένος είναι πατριώτης, έντιμος άνθρωπος, δεν θα γίνει Σαμαράς», επισήμανε σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ o υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής τη σταση του Υπουργού Άμυνας στο ζητημα της ονομασίας των Σκοπίων.

«Η χώρα πρέπει να φύγει από αυτή την εκκρεμότητα. Όσο αφήνουμε εκκρεμότητες στο τέλος η Ελλάδα βγαίνει χαμένη. Το Κυπριακό αν λυνόταν λίγο μετά το '74 με την Τουρκία θα ήταν καλύτερα» εκτίμησε μάλιστα.

«Θέλουμε να υπάρχουν Σκόπια; Να αλλάξουν τα σύνορα;» διερωτήθηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, προειδοποιώντας ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο Σκοπιανό.

«Δεν προσφέρεται για ψηφοθηρία αυτό το εθνικό ζήτημα, ο φανατισμός οδήγησε σε καταστάσεις δύσκολες, διχασμούς, με καταστροφικές συνέπειες για την πατρίδα» προειδοποίησε ο υπουργός.

«Αν καταρρεύσει αυτό το κράτος άλλοι θα κερδίσουν…», συμπλήρωσε.

«Μετά από 30 – 40 – 50 χρόνια έχει η ιστορία πλέον φτάσει σε ένα σημείο που ούτε να γυρίσεις πίσω (μπορείς)» δήλωσε για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Όσον αφορά σε άλλα μείζονα θέματα όπως το προσφυγικό και το μεταναστευτικό και τον πόλεμος Τουρκίας – Συρίας, ο Π. Κουρουμπλής σημείωσε: «Χρειάζεται προσοχή, και συνεργασία όλων».

Φωτογραφία intime news