MEGA CINEMA για γερά νεύρα

MEGA CINEMA για γερά νεύρα

Με ένα θρίλερ σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση και μία περιπέτεια για γερά νεύρα, το MEGA CINEMA έρχεται και αυτό το Σαββατοκύριακο να κρατήσει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο σταθερά ανταποδίδει δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη νυχτερινή κινηματογραφική ζώνη του μεγάλου καναλιού.

Το Σάββατο στις 23.10 ξεκινά το MEGA CINEMA με μια παραγωγή του 2008, τον «Κατάδικο» σε σκηνοθεσία Ρικ Ρόμαν Βόου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο αγαπημένος του κοινού Βαλ Κίλμερ σε ρόλο έκπληξη και οι Σαμ Σέπαρντ και Στίβεν Ντορφ. Ο τελευταίος υποδύεται τον Γουέιντ Πόρτερ έναν καθημερινό άνθρωπο, χαρούμενο, με ισορροπημένη οικογενειακή ζωή και μια πολλά υποσχόμενη καριέρα. Για να αποκτήσει ενδιαφέρον η κατάσταση, όλη αυτή η γαλήνη θα διαταραχθει ανεπιστρεπτί όταν ο Γουέιντ θα σκοτώσει κατα λάθος έναν διαρρήκτη που εισβάλλει στο σπίτι του και απειλεί την οικογένειά του. Για αυτήν την πράξη προστασίας και αυτοάμυνας, ο Γουέιντ θα καταδικαστεί σε τρια χρόνια κάθειρξη σε φυλακή υψίστης ασφαλείας όπου, όπως πολύ καλά γνωρίζει το κοινό από τη μυθοπλασία αλλά και από την πραγματική ζωή, ο κανόνας είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες.

Ο εφιάλτης που θα αντιμετωπίσει εκεί θα είναι χωρίς τέλος και πάνω από την πιο οργιώδη φαντασία. Προερχόμενος από ένα υγιές περιβάλλον, ο Γουέιντ θα αποτελέσει τον εύκολο στόχο για όλα τα σκληρά καρύδια της φυλακής, από τους διεφθαρμένους σωφρονιστικούς υπαλλήλους μέχρι τους πιο αδίστακτους βαρυποινίτες. Για να βγει ζωντανός και να γυρίσει σπίτι του θα χρειαστεί να υπερβεί τα όριά του και να γίνει ίδιος με όσους τον απειλούν.

Την Κυριακή, σε α’ τηλεοπτική μετάδοση, έρχεται στις 21.00 ο οσκαρικός Τζέιμι Φοξ με την ταινία «Sleepless», ένα θρίλερ του 2017 σε σκηνοθεσία Μπάραν Μπο Οντάρ και συμπρωταγωνιστές τους Μισέλ Μόναγκαν, Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ και Σκουτ ΜακΝέρι. Ο Φοξ υποδύεται έναν μυστικό πράκτορα τον Βίνσεντ Ντόους, ο οποίος παγιδεύεται σε ένα δίκτυο διεφθαρμένων αστυνομικών και μαφιόζων που ελέγχουν τον υπόκοσμο των καζίνο στο Λας Βέγκας.

Η ανατροπή έρχεται όταν μια ληστεία πηγαίνει στραβά και μια ομάδα γκάνγκστερ απαγάγει τον έφηβο γιο του. Αυτό που ακολουθέι είναι μία περιπετειώδης νύχτα που μοιάζει με αιώνα καθώς ο Ντόους δεν θα κλείσει μάτι στην προσπάθεια να σώσει το παιδί του και ταυτόχρονα να παραδώσει τους απαγωγείς στη δικαιοσύνη για να μη μείνουν ατιμώρητοι για αυτό που έκαναν.