Ενέδρα κουκουλοφόρων στο σπίτι του Ρούμπεν Σεμέδο

Ενέδρα κουκουλοφόρων στο σπίτι του Ρούμπεν Σεμέδο

Θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν o Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού,  Ρούμπεν Σεμέδο και ένας φίλος του, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με την καταγγελία τους στην ΕΛΑΣ, τρία άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατούσαν ρόπαλα τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν άγρια έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει ο ποδοσφαιριστής.

Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο ποδοσφαιριστής ειδοποίησε την Αμεση Δράση.

Σημειώνεται, ότι στο σημείο πήγε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ ο Πορτογάλος είχε πάει νωρίτερα στο αεροδρόμιο για να παραλάβει το δεύτερο άτομο που δέχτηκε τα χτυπήματα των κουκουλοφόρων. Οι Αρχές ψάχνουν ήδη τους δράστες και εξετάζουν τα κίνητρα πίσω από την επίθεση, καθώς και αν αυτή έχει κάποια σχέση με τα πρόσφατα περιστατικά που είχαν σε ρόλο… πρωταγωνιστή τον Σεμέδο.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο έμπειρος παίκτης του Ολυμπιακού συνελήφθη μετά από καταγγελία της συντρόφου του, ενώ πριν λίγους μήνες του ασκήθηκε διώξη για τον βιασμό 17χρονης.

Τέλος, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει με ανακοίνωσή της απερίφραστα τη χθεσινοβραδινή επίθεση κατά του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο και σημειώνει ότι «είμαστε βέβαιοι ότι οι αρχές θα πράξουν τα δέοντα ώστε να τιμωρηθούν όσοι κρύβονται πίσω από αυτήν την άνανδρη ενέργεια».