Εν αναμονή απάντησης για την καταγγελία του Μ. Βαρβιτσιώτη

Εν αναμονή απάντησης για την καταγγελία του Μ. Βαρβιτσιώτη

Αφού η «αριστερή» κυβέρνηση βόλεψε στο δημόσιο συγγενείς μέχρι δευτέρου βαθμού και σιγά σιγά τελειώνει με τις… υποχρεώσεις της, αρχίζει να βολεύει συμμαθητές, συμφοιτητές, φίλους από τις διακοπές κλπ…

Αυτό καταγγέλλει ουσιαστικά ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος κατηγορεί ανοιχτά τον Αλέξη Τσίπρα ότι διόρισε στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας τον άλλοτε συμφοιτητή του Ανδρέα Γουλή. Με αυτό τον τρόπο, σύμφωνα με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός ανταποδίδει τη φιλοξενία του φίλου του το καλοκαίρι στην Ερεικούσσα.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση, ότι μέσω ΤΑΙΠΕΔ, ξηλώνει τις διοικήσεις στα περιφερειακά λιμάνια με διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον. Μία από αυτές είναι και της Κέρκυρας, η οποία θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες, αφού όπως επισημαίνει ο πρώην υπουργός: «κατάφερε να ολοκληρώσει, μετά από δώδεκα χρόνια κωλυσιεργιών, το νέο προβλήτα κρουαζιερόπλοιων, μήκους 430 μέτρων και συνυπέγραψε, μαζί με τις προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες των Υπουργείων Ναυτιλίας και Μεταφορών, την ίδρυση του πρώτου και μοναδικού μέχρι σήμερα υδατοτοδρομίου στην Ελλάδα».

Ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Ν.Δ., καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση διόρισε στην θέση του προέδρου του Οργανισμού έναν 75χρονο και αύξησε τα μέλη του Δ.Σ. από 7 σε 9, για να μπορεί να κάνει «ρουσφετολογικούς διορισμούς».

Η απάντηση της κυβέρνησης και κυρίως του Μαξίμου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Προς το παρόν, απάντηση έχει δώσει, σήμερα, μόνο το ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο περιορίζεται να δηλώσει ότι "ακολούθησε όλες τις νόμιμες και τυπικές διαδικασίες για τον τρόπο αξιολόγησης και διορισμού μελών στα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών, των οποίων οι μετοχές ή τα δικαιώματα ψήφου επ'' αυτών ανήκουν στο Ταμείο".