Διαγνωστικά κέντρα Ηealthspot: Σύγχρονη αναγεννητική πλαστική χειρουργική

Διαγνωστικά κέντρα Ηealthspot: Σύγχρονη αναγεννητική πλαστική χειρουργική

Στην εποχή μας, ιδιαίτερα μέσω των social media, όλο και περισσότερος κόσμος εξοικειώνεται και ενημερώνεται πλέον για τις επεμβατικές αλλά και τις μη επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης και κοσμητικής ιατρικής. Είναι βασικό οι θεραπείες αυτές να μην θεωρούνται πλέον πολυτέλεια για τους λίγους, αλλά να είναι προσιτές στο ευρύ κοινό.

Το Hellenic Healthcare Group, o μεγαλύτερος όμιλος υγείας στη χώρα, με τη λειτουργία των νέων προηγμένων διαγνωστικών κέντρων HealthSpot παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υγείας, μεταξύ των οποίων αισθητικές και αντιγηραντικές υπηρεσίες ελάχιστα επεμβατικής ιατρικής.  

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αντιγήρανσης και αισθητικής πλαστικής χειρουργικής

Στο τμήμα Αναγεννητικής Πλαστικής Χειρουργικής των διαγνωστικών κέντρων HealthSpot, μετά από σύσκεψη με τους ιατρούς γίνεται η σωστή διάγνωση των αναγκών του προσώπου και του σώματος ώστε να δημιουργηθεί ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπειών για τον ενδιαφερόμενο, πάντα με γνώμονα το άριστο αλλά και φυσικό αποτέλεσμα. 

Οι θεραπείες που παρέχονται είναι:

  • Θεραπεία & πρόληψη ρυτίδων με Botox/Dysport
  • Διαμόρφωση όγκου & περιγράμματος για χείλη, ζυγωματικά, περιοφθαλμικά, κάτω γνάθο, ρινοπαρειακές αύλακες με χρήση υαλουρονικού οξέος
  • Μη επεμβατική ρινοπλαστική με χρήση υαλουρονικού οξέος
  • Μεσοθεραπεία προσώπου
  • Μεσοθεραπεία λιπόλυσης σώματος
  • Αντιγηραντική θεραπεία προσώπου & σώματος με PDO & COG νήματα
  • Αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma) για το πρόσωπο και το σώμα
  • Αναγεννητική θεραπεία προσώπου και σώματος με βλαστοκύτταρα SEL™ (Stromal Enriched Lipograft™).

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κορυφαία και τα πλέον αξιόπιστα στο χώρο της αισθητικής ιατρικής.

Γιατί να επιλέξει κάποιος το τμήμα Αναγεννητικής Πλαστικής Χειρουργικής των  ΗealthSpot; 

Μέσα στην πληθώρα των Κέντρων που φέρονται να παρέχουν τις υπηρεσίες αυτές και να υπόσχονται για την ομορφιά μας, είναι υψίστης σημασίας η επιλογή του καταλληλότερου επαγγελματία για να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο της διατήρησης ή της βελτίωσης της εικόνας μας. Η ομάδα του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού δρ Άρη Στεροδήμα, ο οποίος είναι Επιστημονικά Υπεύθυνος του Τμήματος, αποτελείται από επιστήμονες με πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στις θεραπείες κοσμητικής ιατρικής, με άριστη γνώση της ανατομίας αλλά και των κανόνων της αισθητικής του προσώπου και του σώματος.

«Πρωταρχικός στόχος δικός μου και της ομάδας μου είναι να προσφέρουμε όλες τις πρωτοποριακές θεραπείες που εφαρμόζουμε παγκοσμίως σε όλους τους ασθενείς των HealthSpot. Η αποστολή μας είναι να είμαστε η πιο αξιόπιστη ιατρική ομάδα που προσφέρει εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα και εμπειρία σε κάθε ασθενή. Βρισκόμαστε πλάι στον ασθενή σε κάθε βήμα της θεραπείας του και στη διάθεσή του ανά πάσα στιγμή για οποιαδήποτε απορία», αναφέρει ο κ. Στεροδήμας, ο οποίος είναι Διευθυντής της Κλινικής Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής του Metropolitan General.

Ποια πρωτοποριακή τεχνική εφαρμόζεται στα HealthSpot;

H Stromal Enriched Lipograph, η πιο σύγχρονη τεχνική έγχυσης βλαστοκυττάρων για την ανανέωση του προσώπου και του σώματος προσφέρεται αποκλειστικά στα HealthSpot. Είναι η τεχνική που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 15 χρόνια και βασίζεται στην απομόνωση των βλαστοκυττάρων και στη χρήση τους για την αναγέννηση προσώπου και σώματος.  Η μοναδικότητα της χρήσης των βλαστοκυττάρων του λιπώδους ιστού έγκειται στο ότι χρησιμοποιούνται κύτταρα του οργανισμού, τα οποία δεν πρόκειται να απορριφθούν ή να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις.

H τεχνική Stromal Enriched Lipograft χρησιμοποιείται στην αισθητική αυξητική των μαστών και των γλουτών, στην κοιλιοπλαστική, στην αποκατάσταση του όγκου (ανάπλαση του περιγράμματος) στις ρινοχειλικές αύλακες, στα ζυγωματικά, στα χείλη και στο πρόσωπο, στις ράχες των χεριών καθώς και στον τομέα της αντιγήρανσης (λίφτινγκ προσώπου). Επίσης, χρησιμοποιείται για την επιδιόρθωση συγγενών ή επίκτητων ανωμαλιών (π.χ. ύστερα από σοβαρά εγκαύματα) και ελαττωμάτων του μαστού ύστερα από μαστεκτομή.

Ως πρωτοπόροι σε παγκόσμιο επίπεδο ο δρ Στερoδήμας με την ομάδα του, δημιουργούν τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας που έχουν ως στόχο την άμεση αποκατάσταση του κάθε ασθενή και επιστροφή στις καθημερινές του συνήθειες. Στους άρτια οργανωμένους και υψηλής αισθητικής χώρους των HealthSpot, σχεδιάζεται από κοινού με τον ενδιαφερόμενο, η πιο κατάλληλη θεραπεία που θα ταιριάζει αποκλειστικά στις ανάγκες του.

Το τμήμα Πλαστικής Αναγεννητικής Χειρουργικής λειτουργεί στα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot, στις παρακάτω διευθύνσεις:

  • Λεβιδού 16, 145 64 Κηφισιά 
  • Παναγή Τσαλδάρη & Σαρανταπόρου 1, 121 34 Περιστέρι
  • Λεωφ. Βουλιαγμένης & Γρηγ. Λαμπράκη 62, 166 74 Γλυφάδα

Περισσότερες πληροφορίες στο https://healthspot.hhg.gr/