Νέα πρόσθετη, 4η καθημερινή πτήση της AEGEAΝ από/προς το Λονδίνο/Heathrow

Νέα πρόσθετη, 4η καθημερινή πτήση της AEGEAΝ από/προς το Λονδίνο/Heathrow

Η AEGEAN διασφάλισε ένα ακόμα slot στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου και προσθέτει στο πρόγραμμά της, την 4η κατά σειρά πτήση της, από την Αθήνα προς τον ισχυρότερο διεθνή κόμβο του Ηνωμένου Βασιλείου. Η νέα πτήση που θα εκτελείται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, με ώρα αναχώρησης από την Αθήνα στις 16.00 τοπική και από το Λονδίνο/Ηeathrow στις 19.00 τοπική, διευρύνει σημαντικά τις επιλογές των επιβατών μας, αλλά και βελτιώνει ακόμη περισσότερο τη διασυνδεσιμότητα με τα νησιά μας, μέσω Αθήνας. Η πτήση θα είναι διαθέσιμη από αύριο, 6 Μαρτίου στα συστήματα κρατήσεων και θα πραγματοποιείται από τις 31 Μάρτιου 2024 και για όλη τη διάρκεια του χρόνου (καλοκαιρινή και χειμερινή περίοδο). 

Με την προσθήκη της νέας πτήσης, το συνολικό πρόγραμμα δρομολογίων με τις 4 πτήσεις, διαμορφώνεται ως εξής:

Αντίστοιχα, η AEGEAN αυξάνει τη συχνότητα των πτήσεων και προς άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, όπως τη Φρανκφούρτη με 5 καθημερινές πτήσεις (2 από/προς Αθήνα, 2 από/προς Θεσσαλονίκη, 1 από/προς Ηράκλειο), τη Λάρνακα με 8 πτήσεις (7 από/προς Αθηνά, 1 από/προς Θεσσαλονίκη), τη Ρώμη, τη Ζυρίχη, τη Γενεύη, το Παρίσι, το Βερολίνο και μαζί με το νέο προορισμό, το Dubai, προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στο επιβατικό κοινό, συμβάλλοντας παράλληλα στην προσπάθεια για επέκταση της χρονικής περιόδου. 

Κατά το πρώτο 2μηνο του 2024, καταγράφεται ήδη, σημαντική αύξηση της επιβατικής κίνησης, τόσο στο δίκτυο εσωτερικού κατά 11% όσο και στο δίκτυο εξωτερικού, κατά 7% συγκριτικά με το 2023.