field_kentriki_fotografia
Για κάθε σας ανάγκη υπάρχει μία πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας

 

Oι τρεις νέες πιστωτικές κάρτες Silver, Gold και Black της Εθνικής Τράπεζας ήρθαν για να αλλάξουν τον τρόπο που κάνουμε τις καθημερινές μας συναλλαγές.

Η Εθνική Τράπεζα δημιούργησε μια νέα, καινοτόμο γενιά πιστωτικών καρτών, επιτρέποντας σε κάθε καταναλωτή να επιλέξει εκείνος την κάρτα που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες του, ανεξάρτητα από το οικονομικό του προφίλ. Τρεις νέες πιστωτικές, με ανανεωμένη εικόνα και σχεδιασμό, με ανταγωνιστικούς όρους και αποκλειστικά προνόμια στην υπηρεσία του σύγχρονου πελάτη.

Οι νέες πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, Silver, Gold και Black, ξεχωρίζουν για τη σύγχρονη αισθητική και τον κάθετο σχεδιασμό τους, αλλά και για τη χρηστικότητα, τη λειτουργικότητα και τα ειδικά προνόμια που προσφέρουν σε όσους τις επιλέγουν. Και αυτά, διαβαθμισμένα σε τρεις κατηγορίες, και τρεις κάρτες που ανταποκρίνονται αντίστοιχα στις ανάγκες των χρηστών και στις δυνατότητες που απολαμβάνουν:

Αν λοιπόν είστε από αυτούς που σκέφτονται να αποκτήσουν πιστωτική κάρτα, οι τρεις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας αποτελούν κατάλληλες επιλογές που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Φέρνοντάς μας ένα βήμα πιο κοντά στα “θέλω” μας και απλοποιώντας την καθημερινότητά μας, οι νέες πιστωτικές κάρτες, ανταποκρίνονται στις εξατομικευμένες ανάγκες μας, προσφέροντας λύσεις σε τακτικές υποχρεώσεις και έκτακτα έξοδα, με σημαντικά προνόμια και διευκολύνσεις ενώ μπορείτε να αποκτήσετε αυτή που σας ταιριάζει ανεξάρτητα από το οικονομικό σας προφίλ και να τη διαχειρίζεστε απλά και γρήγορα μέσα από το Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας (Internet και Mobile Banking).

Επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει

Αν αυτό που ζητάτε από την πιστωτική σας κάρτα, είναι να κάνει ευκολότερη τη διαχείριση των οικονομικών σας, τότε η πιστωτική κάρτα Silver, είναι η κάρτα για όλες τις καθημερινές σας συναλλαγές. Κατάλληλη για όσους θέλουν μια αναβαθμισμένη τραπεζική καθημερινότητα με προνόμια και ανεκτίμητες εμπειρίες! Η κάρτα Silver διατίθεται με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και χαμηλή ετήσια συνδρομή μόνο €12 στη συνέχεια. Επιπρόσθετα προσφέρει επιβράβευση σε κάθε συναλλαγή με το πρόγραμμα go4more, δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση, δώρο 2.000 go4more πόντους με την πρώτη αγορά και χαμηλό εισαγωγικό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους 6 μήνες. Επίσης, με την online διαχείριση της κάρτας μέσα από το Internet και Mobile banking της Εθνικής Τράπεζας, όπως, παρακολούθηση συναλλαγών, αύξηση ορίου, δήλωση απώλειας ή κλοπής κλπ., έχετε τον απόλυτο της κάρτας σας ανά πάσα στιγμή.

Η πιστωτική κάρτα Gold είναι η επιλογή για όσους θέλουν να κάνουν την κάθε τους στιγμή μία ξεχωριστή εμπειρία. Πρόκειται για το αναβαθμισμένο πακέτο της Εθνικής Τράπεζας που προσφέρει επιπλέον προνόμια, κατάλληλο για όσους επιθυμούν προσωπική εξυπηρέτηση, μοναδικές εμπειρίες και προνόμια! Η Gold, με δωρεάν συνδρομή τον πρώτο χρόνο και δυνατότητα απαλλαγής της ετήσιας συνδρομής για συνολικές αγορές άνω των €7.000 το χρόνο στη συνέχεια, προσφέρει επιπλέον πλεονεκτήματα όπως: δωρεάν ασφάλιση για online αγορές στην Ελλάδα, ασφάλιση χρεωστικού υπολοίπου και δώρο 5.000 go4more πόντους με την πρώτη αγορά. Επίσης, ο κάτοχος της κάρτας Gold απολαμβάνει δωρεάν την υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge.

Η exclusive πιστωτική κάρτα Black κάνει όσους την επιλέγουν να «ξεχωρίζουν». Είναι κατάλληλη για εσάς που θέλετε αποκλειστικά προνόμια, προσωπική εξυπηρέτηση, και μεγαλύτερη επιβράβευση με το πρόγραμμα Premium go4more. Η Black προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία σε κάθε συναλλαγή, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο αποκλειστικών προνομίων: δωρεάν συνδρομή τον πρώτο χρόνο και δυνατότητα δωρεάν συνδρομής για συνολικές αγορές άνω των €12 χιλιάδων ετησίως στη συνέχεια, ασφάλιση σε κάθε ταξίδι, ασφάλιση για online αγορές στην Ελλάδα, δωρεάν προμήθειες συναλλάγματος για συναλλαγές στο εξωτερικό, ασφάλιση χρεωστικού υπολοίπου και ένταξη στο πρόγραμμα επιβράβευσης Premium go4more και 10.000 go4more πόντους δώρο στην πρώτη αγορά. Επιπλέον, με τη δωρεάν υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge, μπορείτε να μετατρέψετε κάθε σας στιγμή σε μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς μπορείτε να απολαύσετε κορυφαίες υπηρεσίες διαμονής, εστίασης και ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο.

Οι νέες κάρτες προσφέρουν, επιπλέον, καθημερινές προσφορές για αγορές, αλλά και αξέχαστες εμπειρίες ψυχαγωγίας, πολιτισμού, ταξιδιών και γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο. Για παράδειγμα, πραγματοποιώντας συναλλαγές με τις νέες πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, οι κάτοχοι συμμετέχουν σε κληρώσεις και μπορεί να είναι ανάμεσα στους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στην Disneyland στο Παρίσι, θα δουν από κοντά αγώνες του UEFA Champions League, θα παρακολουθήσουν το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ή τους αγώνες του Roland-Garros στο Παρίσι.

Επιπλέον οι τρεις νέες κάρτες προσφέρουν πλήρες πακέτο ταξιδιωτικής ασφάλισης. Με αυτό καλύπτονται όλοι οι κάτοχοι των καρτών Silver, Gold & Black και τα εξαρτώμενα μέλη τους, με την προϋπόθεση ότι τουλάχιστον το 75% του κόστους των εισιτηρίων ταξιδιού ή του ενοικίου αυτοκινήτου και/ή των εξόδων διαμονής έχει πραγματοποιηθεί με τη χρήση της πιστωτικής κάρτας.

Για όλα αυτά όμως οι αναγνώστες του Liberal.gr θα ενημερωθούν στο ειδικό αφιέρωμα που ακολουθεί για τις τρεις νέες κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Ενώ μπορείτε πάντα να αποκτήσετε την κάρτα που σας ταιριάζει, κάνοντας την αίτησή σας μέσα από το Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας.