8ος χρόνος, ημέρα 2271η
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022

Στα δώρα αξίας, η υπογραφή είναι Cellier

Στα δώρα αξίας, η υπογραφή είναι Cellier

Οι άνθρωποι, ανέκαθεν εκτιμούσαν την αξία ενός εκλεκτού δώρου. Μία προσεκτικά επιμελημένη επιλογή, προσφέρει ιδιαίτερη χαρά σε αυτόν που παραλαμβάνει ένα δώρο. Δίνει όμως και αντίστοιχη ικανοποίηση σε αυτόν που το προσφέρει. Μια και είναι ακριβώς η αξία της επιλογής που κάνει τη διαφορά. Στην εορταστική περίοδο που έρχεται, τα Cellier, με παράδοση 80 ετών στις ποιοτικές επιλογές, μας δίνουν την ευκαιρία να εντυπωσιάσουμε τους αγαπημένους ή τους φίλους και συνεργάτες μας, προσφέροντας δώρα αξίας, μέσα από μια σχεδόν ανεξάντλητη γκάμα επιλογών. Δίνοντάς μας τη δυνατότητα να ζήσουμε πιο έντονα τη χαρά των εορτών.

Για τα Cellier, εδώ και δεκαετίες, προτεραιότητα παραμένει η ικανοποίηση τόσο του παραλήπτη, όσο και του αποστολέα. Είτε πρόκειται για ένα προσωπικό δώρο, είτε για ένα επαγγελματικό. Και για το λόγο αυτό, φροντίζουν να παράσχουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία, μέσα από ένα δυναμικό σύστημα εξυπηρέτησης, που έχει γίνει διάσημο, τόσο σε ό,τι αφορά τις επιλογές των προϊόντων, όσο και την αποστολή τους. Διαμορφώνοντας μία πολυετή παράδοση σε γνώση και εμπειρία, αλλά και ένα brand συνώνυμο της άποψης και της επιλογής.

Στη βάση του δυναμικού συστήματος των Cellier, υπάρχει βέβαια η πλέον ενημερωμένη συλλογή κρασιών, ποτών και δώρων από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Εσείς, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το ποτό, το αξεσουάρ, ή το delicatessen και να το στείλετε, μαζί με τις καλύτερες ευχές σας στους ανθρώπους που αγαπάτε ή εκτιμάτε, όπου και αν βρίσκονται. Τα Cellier μπορούν να φροντίσουν για όλα.

Είτε έχετε άποψη για τις επιλογές σας, είτε επιθυμείτε, να αφήσετε το εξειδικευμένο προσωπικό των Cellier να σας «ξεναγήσει» σε έναν κόσμο ανεξάντλητων επιλογών, μπορείτε για το δώρο σας:

  • Να επισκεφτείτε ένα από τα 4 καταστήματα Cellier, (Ψυχικό, Κηφισιά, Σύνταγμα, Λ.Συγγρού)
  • Να επισκεφτείτε το eshop Cellier, για να κάνετε την παραγγελία σας Online, ή
  • Να υποβάλετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά, στο κέντρο παραγγελιών 2114444444(10:00-22:00)

Εάν επισκεφθείτε ένα κατάστημα Cellier, έμπειροι συνεργάτες, με ειδικές γνώσεις και διάθεση θα σας προτείνουν επιλογές και θα προσαρμόσουν τις προτάσεις στις ανάγκες σας. Μπορείτε ακόμη, να επισημάνετε απλά και μόνο το ποσό που θα θέλατε να διαθέστε για ένα δώρο και η Cellier να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ή απλά, να επιλέξετε μέσα από τον κατάλογο που τα Cellier, έχουν ήδη διαμορφώσει, με εμπνευσμένες και ξεχωριστές συνθέσεις δώρων.

Εάν, πάλι επιλέξετε το e-shop Cellier, θα βρείτε πρωτότυπες προτάσεις δώρων για κάθε περίσταση, τις οποίες μπορείτε να παραγγείλετε online και να προγραμματίσετε την παράδοση τους στους παραλήπτες. Στις σελίδες του e-shop μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένη, πλούσια πληροφόρηση, για το μαγικό κόσμο του κρασιού και του ποτού, τους διεθνούς φήμης παραγωγούς, τα πιο θαυμαστά οινοποιεία του κόσμου, αλλά και όλα τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που τα Cellier διαθέτουν στην ελληνική αγορά.

Η εμπειρία και η γνώση των Cellier εγγυώνται για την έγκαιρη και ασφαλή αποστολή τους, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο σύστημα:

  • Στα Cellier, οι παραγγελίες καταχωρούνται και οργανώνονται μηχανογραφικά, έτσι ώστε να αποκλείονται λάθη και καθυστερήσεις στην αποστολή των δώρων σας στην Αθήνα, στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, μία ειδική υπηρεσία ενημερώνει τον αποστολέα σε περίπτωση που το δώρο, λόγω απουσίας ή τυχόν λανθασμένης διεύθυνσης του παραλήπτη, δεν παραδόθηκε στη συμφωνημένη ημερομηνία και ρυθμίζει τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν για την ολοκλήρωση της παράδοσης.
  • Σε κάθε περίπτωση, κάθε φιάλη ή δώρο που φέρει το αυτοκόλλητο Cellier, είναι εγγυημένο τόσο για την προσεγμένη επιλογή του, όσο και τη σωστή του συντήρηση.

Για την φιλοσοφία Cellier, το επαγγελματικό δώρο έχει μεγάλη σημασία. Αντανακλά τη σπουδαιότητα που δίνει μία επιχείρηση στους πελάτες της, την επικοινωνία, τις σωστές δημόσιες σχέσεις, αλλά και τους ίδιους της τους συνεργάτες και εργαζόμενους. Για το λόγο αυτό, τα Cellier, αναλαμβάνουν την οργάνωση ειδικού αρχείου με υπογεγραμμένες επαγγελματικές κάρτες στελεχών μιας εταιρίας ή συνεργατών, αλλά και οποιουδήποτε συνδεδεμένου προσώπου, ώστε να επιταχύνουν την ταχύτερη δυνατή αποστολή των δώρων.

Το ίδιο όμως συμβαίνει και με τα προσωπικά δώρα. Ο πελάτης των Cellier, μπορεί να ζητήσει τη διαμόρφωση του προσωπικού αρχείου (προσωπικές οικογενειακές κάρτες) για να στέλνει γρήγορα και εύκολα κάθε δώρο στους αγαπημένους του. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο, για μία προσωπική περίσταση, μία επέτειο ή μία ονομαστική εορτή, γίνεται όμως πολύτιμο σε πιο σύνθετες κοινωνικές εκδηλώσεις όπως ο γάμος και η βάπτιση.

Παράλληλα, τα Cellier προσφέρουν και το ειδικό έντυπο παραγγελίας, με το οποίο, υπάρχει δυνατότητα να καταγραφούν ή και να επιβεβαιωθούν τα στοιχεία του παραλήπτη των δώρων. Το δελτίο μπορεί να αποσταλεί με e-mail ή απλά να παραδοθεί στο πλησιέστερο κατάστημα Cellier.

Όμως, ακόμη και εάν ένας πελάτης θεωρεί τις διαδικασίες αυτές σύνθετες, μπορεί και πάλι να στείλει τα δώρα του, δίνοντάς στα Cellier μόνο το όνομα και το τηλέφωνο του παραλήπτη.

Η 80χρονη παράδοση της οδού Κριεζώτου

Για τα Cellier, η ιστορία και η παράδοση μετρά ήδη περισσότερα από 80 χρόνια. Δημιούργημα της ΓΕΝΚΑ, μιας από τις μακροβιότερες ελληνικές εταιρίες που ιδρύθηκε το 1877 από τον Γεώργιο Νικολάου Καρακώστα (ΓΕ-Ν-ΚΑ) και σήμερα εξελίσσεται δυναμικά υπό τη διεύθυνση της Ελένης Καρακώστα, από την τέταρτη γενιά της οικογένειας Καρακώστα. Από το 1938 που άνοιξε στην Αθήνα, στην οδό Κριεζώτου, το πρώτο κατάστημα της ΓΕΝΚΑ με τον διακριτικό τίτλο Cellar και αργότερα Cellier, έως και σήμερα, η επωνυμία Cellier συνδέθηκε με την ποιότητα, τις gourmet προτάσεις, το ποιοτικό κρασί, τα αποστάγματα και τα delicatessen. Στα χρόνια αυτά, τα Cellier πρωτοστατούν με διακριτό και μοναδικό τρόπο στο χώρο του κρασιού.

Το τότε Cellar δημιουργήθηκε για να υποδεχθεί τους απαιτητικούς gourmets της εποχής, προσφέροντας μοναδικής ποιότητας εδέσματα και εκλεκτά κρασιά Ελλήνων και ξένων παραγωγών. Από τις περίφημες αίθουσες degustation κρασιών της Κριεζώτου, πέρασαν μεγάλες προσωπικότητες του 20ου αιώνα που επισκέφτηκαν την Ελλάδα, όπως ο Γάλλος Πρόεδρος Ντε Γκολ και ο Βρετανός στρατάρχης Μοντγκόμερι.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1980, τα Cellier, μεγαλώνουν και επεκτείνονται με δύο ακόμη καταστήματα, διευρύνοντας την τεράστια συλλογή από ονομαστά κρασιά και αποστάγματα. Παράλληλα δραστηριοποιούνται στη δημιουργία πρωτότυπων δώρων υψηλής ποιότητας, που εντυπωσιάζουν και απογειώνουν τις αισθήσεις. Λίγο αργότερα, το 1989 δημιουργείται το Athenian Wine Club, σήμερα Cellier Wine Club, το πρώτο club κρασιού στην Ελλάδα, με σκοπό να συγκεντρώσει κάτω από την ίδια στέγη όλους τους λάτρεις του οίνου.

Σήμερα, με μοναδικές προτάσεις, υψηλή ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και κυρίως άριστη εξυπηρέτηση, διατηρούν την παράδοση, την υψηλού επιπέδου γνώση και το μεράκι. Παράγοντες, όλοι, που διαμορφώνουν το κύρος του ονόματος Cellier και προσθέτουν αξία στα δικά σας δώρα.

Αναλυτικά οι προτάσεις δώρων:

Cellier Gift Collection 2022 No 2

Cellier Gift Collection 2022 No 5

Cellier Gift Collection 2022 No 7

Cellier Gift Collection 2022 No 8

Cellier Gift Collection 2022 No 14

Cellier Gift Collection 2022 No 32

Cellier Gift Collection 2022 No 76

Cellier Gift Collection 2022 No 87

Cellier Gift Collection 2022 No 94

Cellier Gift Collection 2022 No 104

Cellier Gift Collection 2022 No 108

Cellier Gift Collection 2022 No 55

Cellier Gift Collection 2022 No 125