Και ΜΕΓΑΣ και magnum: Μεγαλώνουν οι παρέες, μεγαλώνουν και οι φιάλες!

Και ΜΕΓΑΣ και magnum: Μεγαλώνουν οι παρέες, μεγαλώνουν και οι φιάλες!

Όπως κάθε χρόνο όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Φέτος όμως είναι λίγο διαφορετικά από πέρυσι. Φέτος, έχουμε την ελπίδα να μαζευτούμε περισσότεροι γύρω από τα οικογενειακά και φιλικά τραπέζια, να αγκαλιάσουμε την στιγμή αυτή και να αναπληρώσουμε όλοι, αισθήματα και χαμένο χρόνο. Και επειδή τα “Χριστούγεννα δεν γίνονται χωρίς το Μέγα Οίνο”, φέτος θα πρωτοτυπήσουμε και θα τιμήσουμε τη στιγμή με μια φιάλη Magnum, σπάνια και συλλεκτική. 

Από το 1993 μέχρι και σήμερα ο Μέγας Οίνος κυκλοφορεί σε φιάλες magnum σε μοναδικές ξύλινες συσκευασίες. 

Όταν λέμε magnum μιλάμε για μια φιάλη ίση με το περιεχόμενο δύο φιαλών δηλαδή 1500ml. Γιατι magnum;

Γιατί το μέγεθος έχει σημασία και παίζει ρόλο στην ωρίμανση του κρασιού. Η ποσότητα του οξυγόνου που έρχεται σε επαφή με το κρασί είναι πολύ περιορισμένη, με αποτέλεσμα η εξέλιξη του στο χρόνο να είναι πιο αργή. Αυτό καθιστά το κρασί να έχει μεγαλύτερο δυναμικό παλαίωσης. Γι’αυτόν ακριβώς το λόγο προτιμάτε και από τους συλλέκτες. 

Μια φιάλη magnum Μέγας Οίνος κυριαρχεί στο τραπέζι, κλέβει τις εντυπώσεις και καλύπτει τέλεια τις ανάγκες μιας μεγάλης παρέας. Ο Churchill είχε πεί “μια magnum φιάλη είναι το τέλειο μέγεθος για να γευματίσουν δύο άνθρωποι, ειδικά στη περίπτωση που ο ένας από τους δυο δε πίνει”. Εμείς λέμε μεγαλώστε τις παρέες κι αφεθείτε στην γοητεία μια φιάλης magnum Μέγας Οίνος.

Μέγας Οίνος  magnum λοιπόν είτε σας τον χαρίσουν, είτε τον χαρίσετε!