7ος χρόνος, ημέρα 2097η
Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Volton Unique Flexi Plus 21: Πώς να αποκτήσετε εταιρικά πακέτα ενέργειας με… οικιακές χρεώσεις

Volton Unique Flexi Plus 21: Πώς να αποκτήσετε εταιρικά πακέτα ενέργειας με… οικιακές χρεώσεις

Σε μια περίοδο που το ενεργειακό κόστος αναδεικνύεται σε καθοριστικό παράγοντα για την ανάπτυξη και την κερδοφορία των επιχειρήσεων, η συνεργασία με έναν πάροχο που αντιλαμβάνεται και διευθετεί τις εταιρικές ανάγκες προσφέροντας tailor-made επιλογές και οικονομικά πακέτα που προσαρμόζονται στις ανάγκες του επιχειρηματία, διαμορφώνει κεντρικό συστατικό για την επιτυχία ενός business plan.

Ένας τέτοιος πάροχος είναι ακριβώς η Volton, η οποία «αφουγκράζεται» τις ανάγκες επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, προσφέροντας αντίστοιχα ενεργειακά πακέτα τα οποία προσαρμόζονται στα ειδικότερα και πραγματικά δεδομένα των εταιρειών, αναλόγως του όγκου, του μεγέθους και της δραστηριότητας τους. 

Για τη Volton, η ανταπόκριση στις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, του στυλοβάτη της οικονομίας, οδήγησε στη διαμόρφωση ενός νέου προγράμματος παροχής ηλεκτρικής ενέργειας. Πρόκειται για το Volton Unique Flexi Plus 21, ειδικά σχεδιασμένο για επιχειρήσεις με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και ισχύος, όπως εταιρικά γραφεία,  ιατρεία, κομμωτήρια, mini markets, φαρμακεία.

Για τις επιχειρήσεις αυτές, που συχνά αναγκάζονται να καταλήξουν στα «Βαριά» εταιρικά πακέτα του ανταγωνισμού, με χρεώσεις για υψηλότερες καταναλώσεις, η Volton καινοτόμησε και προσαρμόστηκε στα δεδομένα τους. Και μέσα από το Volton Unique Flexi Plus 21, προσφέρει στις επιχειρήσεις αυτές, χρεώσεις προμήθειας αντίστοιχες με εκείνες των οικιακών τιμολογίων Volton αλλά και τη μεγαλύτερη έκπτωση συνέπειας από τον πρώτο λογαριασμό.

Με όπλο την χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας, ανεξαρτήτως κατανάλωσης, στην αγορά ενέργειας στην κατηγορία, το Volton Unique Flexi Plus 21 απευθύνεται στους επιχειρηματίες που έχουν «κουραστεί» να πληρώνουν μεγάλα ποσά για την επιχείρηση τους χωρίς να υπάρχει λόγος, αφού η ενέργεια είναι ίδια τόσο για το σπίτι όσο και για την επιχείρηση. Και με τον τρόπο αυτό προσφέρει μία έξυπνη επιλογή με πραγματικό όφελος για τις επιχειρήσεις, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται στο πλευρό του μικρομεσαίου επιχειρηματία με ανταγωνιστικές επιλογές, για μία ευρεία γκάμα εταιρειών που μπορούν να επωφεληθούν. 

Δείτε εδώ τα πλεονεκτήματα του πακέτου Unique Flexi 21 και όλα όσα προσφέρει η Volton για να στηρίξει την επιχειρηματικότητα μέσα από τα προγράμματα της…

Έτσι, το Volton Unique Flexi Plus 21 προσφέρει:

  • 50% έκπτωση συνέπειας στην τιμή ενέργειας, από τον 1ο κιόλας λογαριασμό, ακόμα και αν είναι Έναντι.
  • Τη χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας στην αγορά ενέργειας για συνεπείς πελάτες 

    Στα προνόμια του περιλαμβάνεται επίσης:
     
  • Δωρεάν το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης «Volton Health Care» αξίας 100 ευρώ, για 12 μήνες
  • Μηδενική εγγύηση, στους συνεπείς πελάτες ή με την ενεργοποίηση της πάγιας τραπεζικής εντολής

Όλοι οι επιχειρηματίες μπορούν σήμερα να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα Volton ή το Volton.gr ή να καλέσουν στο 11300 και να μάθουν περισσότερα τόσο για το πρόγραμμα Volton Unique Flexi plus 21 όσο και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου που διαθέτει η εταιρεία.