8ος χρόνος, ημέρα 2397η
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

ΤΧΣ: Νέος αναπληρωτής CEO o Νικόλας Βαλαντάσης

ΤΧΣ: Νέος αναπληρωτής CEO o  Νικόλας Βαλαντάσης

Νέος Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας από τις 24 Ιανουαρίου 2022 ανέλαβε ο κ. Νικόλας Βαλαντάσης, καταξιωμένο στέλεχος με ευρεία διεθνή εμπειρία στη λιανική, εταιρική και επενδυτική τραπεζική.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της εικοσαετούς του θητείας, ο κ. Βαλαντάσης κατείχε πολυάριθμες ηγετικές θέσεις σε κορυφαία διεθνή τραπεζικά και συμβουλευτικά ιδρύματα όπως McKinsey & Company, Citigroup (Salomon Smith Barney), Eurobank και Barclays, σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική. Έχει διαχειριστεί και υλοποιήσει με επιτυχία σύνθετα έργα που απαίτησαν εκτενή εξειδίκευση και τεχνογνωσία.

Ο κ. Νικόλας Βαλαντάσης είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Business Administration (BBA) με διπλή ειδίκευση σε Corporate Finance και Economics από το Kennesaw State University, καθώς και μεταπτυχιακού πτυχίου Master of Business Administration (MBA) σε Finance και Corporate Strategy από το Georgia Institute of Technology (Georgia Tech) στην Ατλάντα των Η.Π.Α.

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Γενικού Συμβουλίου και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας εύχονται στον κ. Βαλαντάση κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και στο έργο που έχει αναλάβει.