Συμφωνία για αποκλειστική διανομή του Nestea ανακοίνωσαν Nestle Waters και Foodrinco

Συμφωνία για αποκλειστική διανομή του Nestea ανακοίνωσαν Nestle Waters και Foodrinco

Συμφωνία για την αποκλειστική διανομή του Nestea στην ελληνική αγορά ανακοίνωσαν οι εταιρείες Nestle Waters και Foodrinco με τη συνεργασία να έχει ισχύ από τον Ιανουάριο του 2018.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τότε θα λυθεί η κοινοπραξία Beverage Partners Worldwide, οπότε η Foodrinco θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την διανομή του Nestea ενώ μέχρι αυτή την ημερομηνία, η κοινοπραξία θα συνεχίσει να διαχειρίζεται όλες τις τρέχουσες δραστηριότητες.

«Η εμπειρία που έχει αποκομίσει από την μακροχρόνια σχέση της με την Nestle Waters στην Ελλάδα, καθώς και η βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς, καθιστούν την Foodrinco ισχυρό συνεργάτη της Nestle για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης διανομής του Nestea στην Ελλάδα», σημειώνεται στην ανακοίνωση. 

«Είμαι ευτυχής που είμαστε σε θέση να συνεργαστούμε με την Foodrinco σε αυτή τη σημαντική αγορά για το Nestea. Η ευελιξία και η ικανότητά τους θα μας επιτρέψουν να ενισχύσουμε το Nestea, φέρνοντας συναρπαστικές καινοτομίες στην Ελληνική αγορά», δήλωσε ο Head of Tea της Nestle Waters, Gareth Jones ενώ από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Foodrinco, Γιώργος Βυτόγιαννης επισήμανε πως «η ανακοίνωση της συνεργασίας μας με την Nestle Waters αποτελεί για εμάς την καλύτερη δυνατή ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης χρονιάς».