ΓΔ: 906,07 9,06 (1,01 %)

Τζίρος: 91,86 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2018η
Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

ΓΔ: 906,07 9,06 (1,01 %)

Τζίρος: 91,86 εκατ. €   RT

SecurityScorecard: Άντλησε 180 εκατ. δολάρια με την αποτίμησή της στο 1 δισ.

SecurityScorecard: Άντλησε 180 εκατ. δολάρια με την αποτίμησή της στο 1 δισ.

Η εταιρεία αξιολόγησης προϊόντων cybersecurity, SecurityScorecard, συγκέντρωσε 180 εκατ. δολάρια στον τελευταία γύρο άντλησης κεφαλαίων.

Πλέον η SecurityScorecard αποτιμάται στα περίπου 1 δισ. δολάρια, σύμφωνα με πηγές κοντά στο θέμα που επικαλείται το Reuters, ενώ η συνολική χρηματοδότηση που έχει λάβει η εταιρεία ξεπερνάει τα 290 εκατ. δολάρια.

Στην τελευταία χρηματοδήτηση συμμετείχαν υπάρχων επενδυτές όπως οι Google Ventures, Evolution Equity Partners, Accomplice, Intel Capital, και AXA Venture Partners, αλλά και νέοι συμπεριλαμβανομένων των Silver Lake, T Rowe Price Associates Inc, Kayne Anderson Rudnick και Fitch Ventures.

Η ζήτηση για υπηρεσίες ασφάλειας cybersecurity έχει αυξηθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς οι εταιρείες ξοδεύουν περισσότερα για την προστασία των συστημάτων IT των εργαζομένων που δουλεύουν εξ αποστάσεως.

«Με τον αυξανόμενο αριθμό παραβιάσεων, οι αξιολογήσεις των προϊόντων cybersecurity είναι απαραίτητες για τους οργανισμούς ώστε να λαμβάνουν κρίσιμες επιχειρηματικές αποφάσεις», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της εταιρείας, Aleksandr Yampolskiy.

Η εταιρεία δήλωσε ότι θα αξιοποιήσει τα νέα κεφάλαια για να χρηματοδοτήσει την παγκόσμια επέκταση της.

Πηγή: Reuters