Πασχαλινά Αβγά ΑΒ: Η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασιάζει την αγάπη για τα παιδιά της Αμυμώνης

Πασχαλινά Αβγά ΑΒ: Η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασιάζει την αγάπη για τα παιδιά της Αμυμώνης

Το Πάσχα είναι μεγάλη γιορτή! Τα έθιμα και οι παραδόσεις μας, δίνουν μια μοναδική διάσταση στις οικογενειακές στιγμές. Οι δεσμοί αγάπης και προσφοράς ενισχύονται καθώς η οικογένεια «κερδίζει» ποιοτικό χρόνο μαζί τις γιορτινές ημέρες. Είναι εκείνες οι στιγμές που ο στενός οικογενειακός κύκλος έρχεται πιο κοντά με την ευρύτερη οικογένεια αλλά και την κοινωνία.

Και παρότι το πασχαλινό τραπέζι έχει σίγουρα την «τιμητική» του σε κάθε οικογένεια, το αβγό έχει τη δική του ιδιαίτερη σημασία για το Πάσχα. Ως έθιμο συμβολίζει τη γονιμότητα και τη φύση, και διαμορφώνει το «κέντρο» των πασχαλινών παραδόσεων, με το βάψιμο των κόκκινων αβγών, να είναι μία από τις πλέον ισχυρές αναμνήσεις για τα παιδιά. Το ίδιο δυνατή, όμως, είναι και η παράδοση του σοκολατένιου αβγού. Είναι ένα από τα πρώτα πασχαλινά δώρα για τα παιδιά, ενώ η προσφορά του είναι για τα ελληνικά έθιμα μια από τις πιο όμορφες μορφές έκφρασης της αγάπης μας. Τόσο μέσα στην ίδια την οικογένεια, όσο και προς αυτούς που μας έχουν ανάγκη.

Τους συμβολισμούς αυτούς «υπηρετούν» και τα Πασχαλινά Αβγά της ΑΒ Βασιλόπουλος που έρχονται για πέμπτη συνεχή χρονιά να καλύψουν τις ανάγκες και να στηρίξουν τις ελπίδες των παιδιών, μέσα από μία πράξη προσφοράς. Μια πράξη που φέτος είναι αφιερωμένη στα παιδιά της «Αμυμώνης», του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες και μπορεί να αλλάξει τη ζωή τους.

Για αυτό το Πάσχα, λοιπόν, με κάθε αγορά Πασχαλινού Αβγού ΑΒ, οι πελάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος, συνεισφέρουν 0,30 ευρώ για τη στήριξη του έργου της Αμυμώνης, ενώ η ΑΒ διπλασιάζει το ποσό της προσφοράς! Και μαζί με αυτό, και τα χαμόγελα των παιδιών!

Τα Πασχαλινά Αβγά της ΑΒ Βασιλόπουλος, βρίσκονται ήδη στα ράφια των καταστημάτων της, σε ολόκληρο το δίκτυό της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά είναι διαθέσιμα και μέσω του AB Eshop. Διατίθενται σε δύο διαφορετικά μεγέθη (150γρ. & 220 γρ.), με διαφορετική τιμή το καθένα, ενώ τα παιδιά της «Αμυμώνης», φρόντισαν να τα «ντύσουν» με τις μοναδικές ζωγραφιές τους, δίνοντάς τους ακόμα μεγαλύτερη αξία. Κυρίως όμως, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι οι πράξεις αγάπης έχουν ακόμα περισσότερη δύναμη όταν είμαστε όλοι «μαζί».

Δείτε πώς η ΑΒ διπλασιάζει την αγάπη και τα παιδικά χαμόγελα με τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ, εδώ.

Λίγα λόγια για την «Αμυμώνη»

Η «Αμυμώνη» ιδρύθηκε το 1993 στην Αθήνα. Προσφέρει εκπαίδευση, φροντίδα και θεραπείες σε παιδιά και ενήλικες όλων των ηλικιών, ενώ στηρίζει παράλληλα και τις οικογένειές τους. Η δράση της εστιάζει σε άτομα με προβλήματα όρασης (είτε ολική, είτε μερική απώλεια της όρασής τους) και πρόσθετες αναπηρίες όπως: νοητική υστέρηση, αυτισμό, σύνδρομα, νευρολογικές διαταραχές, κινητικά προβλήματα, επιληψία, ψυχιατρικές διαταραχές, προβλήματα ακοής. Δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Αττικής, ενώ πλέον επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα.