Νέα Συνεργασία ZeniΘ με τον Άκη Πετρετζίκη

Νέα Συνεργασία ZeniΘ με τον Άκη Πετρετζίκη

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, συνάπτει συνεργασία με τον κορυφαίο Έλληνα chef, τον Άκη Πετρετζίκη. Ο αγαπημένος chef που με σταθερά βήματα έμαθε όλη τη χώρα να μαγειρεύει εύκολα και γρήγορα από τις πιο απλές ως τις πιο ευφάνταστες συνταγές της ελληνικής κουζίνας, θα συνεργάζεται πλέον με τη ZeniΘ τόσο μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή του The Kitchen Lab, όσο και με μια σειρά άλλων δράσεων. 

Στόχος της συνεργασίας είναι όλο και περισσότερες γευστικές συνταγές για όλους, άντρες και γυναίκες, ερασιτέχνες μάγειρες αλλά ακόμα και επαγγελματίες και παράλληλα περισσότερη ενημέρωση για τα οφέλη των υπηρεσιών και των προϊόντων σε ρεύμα και φυσικό αέριο που προσφέρει η ZeniΘ για το σπίτι και για την επιχείρηση. H εταιρεία θα δώσει την κορυφαία ενέργειά της στον κορυφαίο chef για ένα αποτέλεσμα γεμάτο εκπλήξεις, προσφορές και δώρα για όλους.

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε ένα νέο μέλος στην κορυφαία ομάδα ενέργειας της ZeniΘ, ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής κουζίνας και της ελληνικής οικογένειας. Ο Άκης Πετρετζίκης με το πάθος του, την εργατικότητα, το ταλέντο και την απλή και ειλικρινή του επικοινωνία με την ελληνική οικογένεια, κέρδισε την εμπιστοσύνη και την αγάπη όλων μας. Η εμπιστοσύνη των εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών είναι το κοινό του σημείο με τη ZeniΘ και για το λόγο αυτό, μαζί, θα ενημερώσουμε όλα τα νοικοκυριά για τα οφέλη που μπορούν να απολαμβάνουν εμπιστευόμενοι στη ZeniΘ τις ενεργειακές τους ανάγκες σε ρεύμα και φυσικό αέριο». 

Μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια του Άκη και της ΖeniΘ για ακόμα περισσότερα tips μαγειρικής και ενέργειας. 

Η κορυφαία ομάδα της ZeniΘ παραμένει στη διάθεση των καταναλωτών μέσω των δωρεάν online υπηρεσιών myZeniΘ, Live Chat και Click2Call, την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 18321, καθώς και μέσα από τα 9 φυσικά καταστήματα του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, LinkedIn, Instagram και Twitter.