Γ. Βρούτσης: Με τον προϋπολογισμό οι συνταξιούχοι χάνουν μια ακόμη σύνταξη

Γ. Βρούτσης: Με τον προϋπολογισμό οι συνταξιούχοι χάνουν μια ακόμη σύνταξη

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης και μάλιστα υποστήριξε ότι με τον παρόντα προϋπολογισμό κάθε Έλληνας συνταξιούχος χάνει περίπου μια σύνταξη! Ως εκ τούτου χαρακτήρισε «θρασύτατη» την πρόσφατη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη περί της μη μείωσης συντάξεων.

Ο ίδιος, πάντως, προσέθεσε ότι ορισμένοι εκτιμητές «λένε ότι άλλη μια σύνταξη χάνεται από την αύξηση φορολογίας στους Έλληνες», ενώ απευθύνθηκε ευθέως προς του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Θα ψηφίσετε τον προϋπολογισμό που περιλαμβάνει το ΦΠΑ στα νησιά; Και θα πάτε να δείχνετε ότι είστε ευαίσθητοι; Το έδωσε σε συσκευασία δώρου ο Τσίπρας και ο Καμμένος στην τρόικα. Πώς να δεχθούμε μειώσεις συντάξεων, αύξηση φορολογίας σε επιχειρήσεις», συμπλήρωσε και προσέθεσε σε υψηλούς τόνους: «Τα πλεονάσματα που φτιάξαμε με θυσίες του ελληνικού λαού τα κάντε ελλείματα».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε και την χθεσινής νέα εξέλιξη με το πόθεν έσχες του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη. «Η Ο. Γεροβασίλη είπε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα γιατί είμαστε αριστεροί και υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα. Αυτή είναι η ηθική διάσταση της Αριστεράς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Α.Δ