MIG: Συζητήσεις με EpsilonNet - SpaceHellas για την SingularLogic

MIG: Συζητήσεις με EpsilonNet - SpaceHellas για την SingularLogic

Την οριστική διακοπή των διαπραγματεύσεων με το fund Nexum Holdings για την πώληση της εταιρείας SingularLogic ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης στο Χ.Α. η Marifn Investment Group (MIG), γνωστοποιώντας παράλληλα ότι προχωρούν οι συζητήσεις με την κοινοπραξία που έχουν συστήσει οι Epsilon Net και Space Hellas.

Πιο αναλυτικά, η MIG ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο της διαδικασίας αξιολόγησης των εκδηλώσεων ενδιαφέροντος για την εξαγορά της συμμετοχής της στην εταιρεία SingularLogic, με Χρηματοοικονομική Σύμβουλο τη Euroxx Χρηματιστηριακή, αποφάσισε τη διακοπή των συζητήσεων με την εταιρεία «Nexum Holdings Limited» (Skybox).

Παράλληλα, η MIG επισημαίνει ότι θα προχωρήσει πλέον σε συζητήσεις με το επενδυτικό σχήμα Epsilon Net ΑΕ και Space Hellas Α.Ε. με αντικείμενο την κατάρτιση σύμβασης αγοραπωλησίας των μετοχών SingularLogic.

Σημειώνεται πως στο αρχικό σχήμα των Epsilon Net και Space Hellas που είχε καταθέσει πρόταση εξαγοράς της SingularLogic συμμετείχε και η εταιρεία Entersoft, η οποία όμως αποσύρθηκε από την κοινοπραξία.