7ος χρόνος, ημέρα 2178η
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021

Eurobank - Περιοδεία της διοίκησης στη Βόρεια Ελλάδα, συναντήσεις με επιχειρήσεις

Eurobank - Περιοδεία της διοίκησης στη Βόρεια Ελλάδα, συναντήσεις με επιχειρήσεις
φωτογραφία αρχείου
Shutterstock

Τριήμερη περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιούν κλιμάκια ανώτατων και ανώτερων στελεχών της Διοίκησης της Eurobank, με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Φωκίωνα Καραβία, συνοδευόμενο από τους Αναπληρωτές Διευθύνοντες Συμβούλους Κωνσταντίνο Βασιλείου και Ανδρέα Αθανασόπουλο, για σειρά συναντήσεων με διοικήσεις επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Είναι η δεύτερη που πραγματοποιεί η Διοίκηση της Τράπεζας στη Β. Ελλάδα σε διάστημα μόλις τριών μηνών, υπογραμμίζοντας το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι εταιρείες της Βορείου Ελλάδος στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας αλλά και τη δέσμευση της Eurobank να στέκεται δίπλα στην υγιή ελληνική επιχειρηματικότητα, σε όλες τις φάσεις του οικονομικού κύκλου.

Θα υπάρξουν συναντήσεις με επιχειρηματικούς πελάτες της τράπεζας στους νομούς Θεσσαλονίκης, Δράμας, Καβάλας και Κιλκίς.

η Διοίκηση επισκέφθηκε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους πληροφορικής, μεταποίησης & εμπορίου, υγείας, logistics, λιανικού εμπορίου, βιομηχανίας αλουμινίου, βιομηχανίας και κατασκευής ανελκυστήρων, του πρωτογενούς τομέα, ορυκτού πλούτου και δομικών υλικών, με ισχυρή συμβολή στην ανάπτυξη και την απασχόληση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Φωκίων Καραβίας δήλωσε:

«Το πρώτο μέλημά μας σήμερα σε μια συγκυρία που συνιστά ιστορική ευκαιρία για την ελληνική οικονομία, εξαιτίας και των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, είναι να στηρίξουμε και να επιταχύνουμε την αναπτυξιακή πορεία της χώρας, χέρι-χέρι με πρωτοπόρες ελληνικές επιχειρήσεις. Η Βόρεια Ελλάδα διαθέτει πλήθος επιχειρήσεων υψηλών επιδόσεων και ισχυρής δυναμικής που δραστηριοποιούνται σε πολλά υποσχόμενους κλάδους για την ελληνική οικονομία».