Black Friday για ό,τι ζητάς με ένα click στο public.gr

Black Friday για ό,τι ζητάς με ένα click στο public.gr

Τo Public.gr με 2,5 εκατομμύρια προϊόντα και 2.000 συνεργαζόμενα καταστήματα, προσφέρουν στους καταναλωτές μοναδικές προσφορές Black Friday και παραδίδουν με αξιοπιστία και ασφάλεια.

Η πρώτη αποκλειστικά online Black Friday είναι εδώ και φυσικά κάνει focus σε προϊόντα τεχνολογίας, αλλά και όλα όσα θα μας βάλουν στο κλίμα των Χριστουγέννων για το σπίτι και την προσωπική μας φροντίδα.

Το μεγαλύτερο marketplace στην Ελλάδα είναι το online marketplace του Public, το οποίο δημιουργήθηκε για να «φέρει τους καταναλωτές ένα ‘κλικ’ πιο κοντά σε προϊόντα που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τη ζωή τους μέσα και έξω από το σπίτι».

Με πάνω από 2,5 εκατομμύρια κωδικούς από 2.000 συνεργαζόμενα καταστήματα σε τιμές Black Friday , και προϊόντα από 6 μεγάλες κατηγορίες που περιλαμβάνουν είδη σπιτιού & smart living, sports & fitness, προσωπική φροντίδα & ομορφιά, μόδα, hobby & ελεύθερος χρόνος και παιχνίδια & παιδικά, αλλά και οικιακές συσκευές είναι σίγουρο ότι μπορεί να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες.

Και αυτό γιατί προσφέρει όχι μόνο τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων αλλά και τις καλύτερες τιμές, είτε απ’ ευθείας από το ίδιο το Public είτε μέσω των 2.000 συνεργαζόμενων καταστημάτων του, πάντα με την εγγύηση του Public.

Το Public όπως ακριβώς και τα προηγούμενα χρόνια τέσσερα χρόνια που υφίσταται ο θεσμός της Black Friday στην Ελλάδα, προσφέρουν στους πελάτες τους την απόλυτη αγοραστική εμπειρία και πρωτοστατούν για άλλη μια φορά στην γιορτή των μεγάλων προσφορών, με εκπτώσεις σε όλα τα είδη των προϊόντων!

Τo Public.gr συγκεντρώνει πάμπολλα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, είτε πρόκειται για καινούριο smartphone, είτε τηλεόραση, φωτογραφική μηχανή, παιχνιδομηχανές αλλά ακόμη και πικάπ για δίσκους βινυλίου, tablets, desktops, εκτυπωτές, περιφερειακά, φορητά ηχεία, wearables, e-scooters, ή drones η

Στην κατηγορία προϊόντων πολιτισμού, μια πλήρη γκάμα προϊόντων που ξεκινά από Blu-Ray και DVD, ταινίες και σειρές, αλλά και CD και βινύλια με μουσική, συμπληρώνεται από βιβλία, αλλά και παιχνίδια σε προσφορές ειδικά προσαρμοσμένες στην Black Friday.

Ο κόσμος των αγορών στο public.gr εκτείνεται και στην Black Friday σε όλα τα καταναλωτικά αγαθά, από είδη σπιτιού, αξεσουάρ, ρούχα, παπούτσια και βέβαια προϊόντα προσωπικής φροντίδας, αλλά και έπιπλα, φωτιστικά, είδη ταξιδιού τα οποία θα βρεις σε μειωμένες τιμές και μεγάλες εκπτώσεις.

Σήμερα στο Public.gr μπορείς να διαλέξεις από τη μεγαλύτερη γκάμα Black Friday προσφορών που περιλαμβάνει:

32.000 κινητά έως -50%

7.000 laptops έως -35%

18.000 τηλεοράσεις έως -56%

85.000 είδη gaming έως -17%

10.000 βρεφικά είδη έως -71%

5.000 όργανα γυμναστικής έως -65%

200.000 είδη προσωπικής φροντίδας έως -79%

80.000 είδη μόδας έως -83%

Οι αγορές online ή τηλεφωνικά δίνουν την δυνατότητα παραλαβής με κάθε προφύλαξη εξασφαλίζοντας έτσι την υγιεινή και ασφάλεια, ενώ γίνεται με απόλυτη συνέπεια στον χώρο που επιλέγει ο πελάτης. Τέλος, για γρήγορη και άμεση ενημέρωση για όλες τις προσφορές το Public διαθέτει στους πελάτες την δυνατότητα εγγραφής στο newsletter του με χρήσιμες συμβουλές και tips για να γνωρίζουν τι επιλέγουν και πως.

Επίσης στα social media του Public οι ενημερώσεις είναι διαρκείς και στοχευμένες για να φέρνουν σε άμεση επαφή τον καταναλωτή με κάθε νέα προσφορά της            Black Friday 2020!