Το στοίχημα των... 3,46 εκατ. δολ. για το Super Bowl!

Το στοίχημα των... 3,46 εκατ. δολ. για το Super Bowl!

Ο Τζιμ ΜακΙνιγκβέιλ βγάζει τα λεφτά του από τα στρώματα, ωστόσο έχει αποφασίσει να μην... τα κρατά και κάτω από αυτά. Ο μεγιστάνας της επιπλοποιίας του Τέξας, με το παρωνύμιο «Mattress Mack», γνωστός τζογαδόρος, δεν έχασε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να ποντάρει και «να κάνει το κομμάτι του», μαζί με λίγη διαφήμιση. 

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας από το Χιούστον πόνταρε το μεγαλύτερο ποσό για το φετινό Super Bowl, καθώς έβαλε 3,46 εκατομμύρια δολάρια στη νίκη των Τάμπα Μπέι Μπακανίερς επί των πρωταθλητών Κάνσας Σίτι Τσιφς, τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/2)! Λόγω πολιτειακών νόμων περί διαδικτυακού στοιχήματος, έφτασε στο αεροδρόμιο του Κολοράντο Σπρινγκς και έθεσε το στοίχημά του στην πλατφόρμα DraftKings. 

Έπειτα από τον θρίαμβο των Μπακανίερς με σκορ 31-9, ο ΜακΙνιγκβέιλ κέρδίσε το ποσό των 2,72 εκατ. δολαρίων και είχε δηλώσει εξαρχής αισιόδοξος, λέγοντας ότι «η Τάμπα Μπέι έχει μπόλικο ταλέντο και επιθετικά και αμυντικά και έχει τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών, Τομ Μπρέιντι». Μάλιστα, εμφανίστηκε διαβασμένος, εξηγώντας πως «το NFL έχει δει μόλις οκτώ πρωταθλητές σε διαδοχικές χρονιές και καμία τα τελευταία 16 χρόνια. Επομένως, μου αρέσουν οι πιθανότητες μου». 

Ο ΜακΙνιγκβέιλ είχε τόση εμπιστοσύνη στην πρόβλεψή του, που είχε ανακοινώσει πως όποιοι πελάτες στα καταστήματά του ξόδεψαν περισσότερα από 3.000 δολάρια σε αγορές, θα λάβουν τα χρήματά τους πίσω, αφού οι Μπακανίερς κατέκτησαν το τρόπαιο Vince Lombardi! Κάτι που είχε προτείνει και πέρσι, όμως δεν χρειάστηκε να πληρώσει. Επιπλέον, έχασε ένα εκατομμύριο στο ποντάρισμα ότι οι Σαν Φρανσίσκο 49ers θα νικούσαν τους Τσιφς, οι οποίοι τελικά στέφθηκαν πρωταθλητές.

Ο Τεξανός είχε χάσει συνολικά 13 εκατ. δολάρια το 2019, όταν οι τοπικοί Χιούστον Αστρος ηττήθηκαν στους τελικούς του μπέιζμπολ από τους Ουάσινγκτον Νάσιοναλς. Από τον αντίστοιχο ντόρο δύο χρόνια νωρίτερα, όμως, υπολογίζεται πως τα καταστήματά του είχαν κέρδη... 15 εκατομμυρίων - από αυτή την «τσάμπα» διαφήμιση – όταν το 2017 οι Αστρος κατέκτησαν το World Series! 

Τα 3,46 εκατ. που πόνταρε φέτος στη Τάμπα Μπέι λογίζεται ως το δεύτερο υψηλότερο ατομικό στοίχημα στις ΗΠΑ, μετά τα 4,8 εκατ. που είχαν παιχτεί για νίκη των Ραμς επί των Πάτριοτς, στο Super Bowl του 2002, κάτι που δεν συνέβη. Φέτος, το δεύτερο υψηλότερο ποντάρισμα, στα 2,3 εκατ., είναι και πάλι υπέρ των Μπακανίερς. Ωστόσο, σύμφωνα με το δίκτυο ESPN, το 82% των στοιχημάτων είναι υπέρ νίκης του Κάνσας Σίτι.