ΓΔ: 891,69 6,92 (0,78 %)

Τζίρος: 69,94 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 1989η
Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

ΓΔ: 891,69 6,92 (0,78 %)

Τζίρος: 69,94 εκατ. €   RT

Δελτίο Τύπου: Το betshop.gr μεγάλος χορηγός του σφυροβόλου Χρήστου Φραντζεσκάκη

Δελτίο Τύπου: Το betshop.gr μεγάλος χορηγός του σφυροβόλου Χρήστου Φραντζεσκάκη

Όση σωματική δύναμη χρειάζεται να ρίξεις μακριά τη σφύρα και να καταρρίψεις τις ανώτερες επιδόσεις σου, άλλη τόση -ψυχική- απαιτείται για να ξεπεράσεις τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Ο χαρισματικός Χρήστος Φραντζεσκάκης διαθέτει εξαιρετικό επίπεδο τεχνικής και σπουδαίο ταλέντο, που τον βοηθούν να ξεδιπλώσει τις απεριόριστες δυνατότητές του.

Με επιμονή και πάθος διεκδικεί τα όνειρά του, προσπαθώντας να ξεπεράσει τον εαυτό του σε κάθε αγώνα, βολή με βολή. Φέτος, το betshop.gr βρίσκεται δίπλα στον ταλαντούχο Έλληνα αθλητή της σφυροβολίας ως Μεγάλος Χορηγός, δίνοντάς του επιπλέον ώθηση για τη χρυσή… βολή του!

O 20χρονος σφυροβόλος από τα Χανιά αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες ολυμπιακής διάκρισης της Ελλάδας, σύμφωνα με τους ειδικούς του αθλήματος, έχοντας στο πρόσφατο ιστορικό του ένα σερί μεγάλων επιδόσεων με Πανελλήνια και διεθνή ρεκόρ, πολλά μετάλλια και βολές πάνω από τα 76 μέτρα, ώστε να συναγωνίζεται επάξια τους κορυφαίους του κόσμου. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης έχει διανύσει μια εντυπωσιακή διαδρομή προς τις διακρίσεις, όπου τα καθημερινά εμπόδια και οι προκλήσεις που καλείται να ξεπεράσει, του δίνουν την απαιτούμενη αθλητική ωριμότητα και το κίνητρο για την επίτευξη των στόχων του.

Το 2019 ο Χρήστος Φραντζεσκάκης σημείωσε 6 Πανελλήνια ρεκόρ στην κατηγορία Κ20 και αναδείχθηκε επίσης χρυσός Βαλκανιονίκης Ανδρών και Πανελληνιονίκης Κ20 και Κ23, ενώ μέχρι στιγμής κατέχει στην τροπαιοθήκη του 11 πανελλήνια, 1 ευρωπαϊκό και 4 βαλκανικά μετάλλια, κι άλλες σημαντικές διακρίσεις και ρεκόρ σε κορυφαίες διοργανώσεις.

Ο μεγάλος στόχος για το προσεχές καλοκαίρι είναι η συμμετοχή και η καλή παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο -με μια πιθανή πρόκριση στον τελικό- όπου θα κυνηγήσει τη μεγάλη διάκριση για την Ελλάδα. Το betshop.gr αναδεικνύει το ταλέντο και την αποφασιστικότητα των ταλαντούχων αθλητών της χώρας, στηρίζοντας τις προσπάθειές τους μέσα από το χορηγικό πρόγραμμα “Rise to the Challenge” και θα ακολουθεί τον Χρήστο Φραντζεσκάκη σε όλες τις επίσημες υποχρεώσεις του, με την ελπίδα να καταγράψει μαζί του μεγάλες επιτυχίες!